OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. szeptember 21. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 22., szombat 09:23

Szinkronúszás, vízilabda, műugrás és futball az M4 Sport hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. július 22., szombat (OTS) - Izgalmas mérkőzésekkel, a vizes világbajnokság versenyeivel, szinkronúszással, műugrással, vízilabdával, továbbá futballal várja a nézőket az M4 Sport ezen a hétvégén.

        Szombaton 10.45-kor szinkronúszás szabadgyakorlat-kombináció döntőjével kezdődik az M4 Sport élő kapcsolásainak sora a Városligetből. 13.50-től műugrás páros vegyes 3 méteres döntővel folytatódik a közvetítés a Duna Arénából.
     17.45-től a labdarúgáson a sor: az OTP Bank Liga 2. fordulójában a DVTK - Budapest Honvéd összecsapást láthatják nézőink a nemzeti sportcsatornán.
     20.10-től a női vízilabda nyolcaddöntővel ismét a budapesti vizes világbajnokságé a főszerep, ahol Oroszország csapata Hollandiával mérkőzik.
     Vasárnap délelőtt úszás selejtezőket láthatnak a nézők, 13.15-től és 14.45-től férfi vízilabda mérkőzések kerülnek a képernyőre. Zárja a hetet férfi vízilabdával:  20.15-től  a férfiak nyolcaddöntőjét közvetíti élőben a csatorna!
     Az M4 Sport egészen július 30-ig minden vizes vb-vel kapcsolatos eseményt megmutat és minden magyar érintettségű versenyről helyszíni élő közvetítéssel, vagy körkapcsolással számol be. A sportcsatorna élő adása és az extra tartalmak elérhetőek az m4sport.hu online felület látogatói, vagy az M4 Sport telefonos alkalmazás felhasználói számára is.

     MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.