OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 17., hétfő 17:03

A TV-nézők döntöttek: magasan a Vizes VB nyitánya volt a legnépszerűbb produkció pénteken
    Budapest, 2017. július 17., hétfő (OTS) - A 2017. július 14-én zajló, több mint kétórás megnyitót három csatorna közvetítette élőben: az M4 Sport, a Duna TV és a Duna World. A három csatornán együtt 877 ezren nézték az ünnepséget, ami a megnyitó idejében tévénézők 27,2%-át jelentette. Ez azt jelenti, hogy a televíziónézők közel harmada a Vizes VB-nyitányát kísérte figyelemmel.

        Legtöbben, 528 ezren, az M4 Sport csatornán követték az eseményt, 245 ezren a Duna csatornán, és 104 ezren pedig a Duna World csatornán látták a látványos megnyitót. Az M4 Sport a legnézettebb csatorna volt a megnyitó idejében, az esemény idejében tévézők több mint 16%-a választotta pénteken este ezen a csatornán a megnyitó-ünnepséget. Több mint 1,9 millióan voltak, akik legalább egy percet láttak az élő megnyitóból, de egy átlagos néző közel egy órát, 56 percet látott belőle.
     Pénteken késő éjjel és szombaton összesen négyszer ismételte meg az ünnepséget az M4 Sport és a Duna World. Az ismétlésekkel együtt több mint a népesség negyede (25,7%-a, 2 millió 242 ezer fő) látott legalább egy percet a megnyitóból.
     A FINA2017 vizes VB-hez kapcsolódó műsorszámok pénteken az M4Sporton bőven százezres nézettségek felett teljesítettek, és nem volt ez másképpen szombaton, és vasárnap sem, azzal a különbséggel, hogy a pénteki százezres nézettségek kétszáz- majd négyszázezres számokat értek el napközben, ezzel az M4Sport közönségaránya a teljes napra nézve 8,1%-ot ért el szombaton, és 11,5%-ot vasárnap.
     Érdekesség, hogy vasárnap napközben a Forma 1 Futam 600 ezer fölötti nézettséget, de több műsorszám is 300 ezres nézettséget produkált, ezzel az adott sávban 20%-os közönségarány fölé repítette Magyarország legnézettebb sporttelevízióját, az M4 Sportot.
     Az M4 Sport online is jól teljesített a hétvégén: péntek-szombat-vasárnap 100 ezernél is több egyedi látogató kereste fel az m4sport.hu portált, akik összesen többszázezres oldalletöltést generáltak.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.