OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. július 14., péntek 13:48

Ahol éppen magyar van, oda kapcsolunk: kezdődik a 17. FINA Világbajnokság Budapest
    Budapest, 2017. július 14., péntek (OTS) - Rajtra készen várja az M4 Sport stábja a 17. FINA vizes világbajnokság pénteki megnyitóját. Székely Dávid, a csatorna vezető szerkesztője a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsorában nyilatkozott.

    A vezérlőből irányít és a beosztásért is Székely Dávid, az M4 Sport vezető szerkesztője felel. A szerkesztő elmondta, hogy a legnagyobb kihívást az jelenti, amikor több helyszínen, egy időpontban zajlanak versenyek. Egy biztos, a megközelítés az olimpiai közvetítésekhez hasonlóan most is az lesz, hogy ahol éppen magyar versenyző szerepel, oda kapcsol a csatorna. A közvetítéseket tekintve tehát elsőbbséget élveznek a hazai versenyzők.

"Az úszás zseniális hangulatú lesz a Duna Arénában" - ígéri Székely, aki szerint a különleges hangulatról majd gondoskodnak a magyar szurkolók a lelátón, amikor például Hosszú Katinka, Cseh László, vagy Kenderesi Tamás versenyez. A vezető szerkesztő nagyon várja az úszást, de a vízilabda mérkőzéseket is nagyon hangulatosnak tartja, továbbá úgy érzi, hogy a városligeti háttér különleges hangulatúvá varázsolja a szinkronúszást is.

Balatonfüreden is minden készen áll, itt szombat délelőtt 10 órakor nyílt vízi úszással a helyszínről kezdi az élő közvetítést az M4 Sport. Székely Dávidot a vizes VB nagyszabású megnyitó show-jának kommentátoraként is hallhatják a nézők. A világbajnokság megnyitóját pénteken 21 órától az M4 Sport és az m4sport.hu mellett a Duna és a Duna World is élőben közvetíti.

A következő bő két hétben az M4 Sport és az m4sport.hu online felület mindent megmutat a vizes világbajnokságról, az élő közvetítések mellett exkluzív interjúk és háttéranyagok is lesznek mind a 17 napon. A szurkolókat már az M4 Sport megújult mobil alkalmazása is segíti, amelyen számos exkluzív tartalom mellett az M4 Sport élő adásán kívül négy további stream csatorna is elérhető lesz a felhasználók számára. De a közmédia a nézőket is bevonja a közvetítésbe, a #vizosszekot kulcsszóval ellátott Facebook és Instagram üzenetek közül a legjobbakat a műsorokban is megmutatja.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.