OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. június 28., szerda 14:11

Valamennyi magyar érdekeltségű Európa Liga-selejtezőt élőben közvetíti a közmédia
    Budapest, 2017. június 28., szerda (OTS) -

    
Június 29-én, csütörtökön kezdődik meg a magyar labdarúgó klubcsapatok számára az Európa Liga 2017-18-as szezonja. Már az első körben érdekelt  mindhárom hazai együttes, így igen sűrű este elé néznek a futballszurkolók és a közmédia is. A Ferencváros a lett Jelgavát fogadja 18.45-től, ezt a mérkőzést a Duna World közvetíti. Ezzel párhuzamosan az m4sport.hu - szintén 18.45-től, élőben - sugározza a nemzetközi porondra 17 évnyi szünet után visszatérő Vasas Beitar Jeruzsálem elleni találkozóját.

Harmadik magyar alakulatként a Videoton mutatkozik be. A székesfehérváriak ellenfele a máltai Balzan lesz. A felcsúti mérkőzést 20.45-től rendezik, és szintén a Duna World közvetíti élőben.

Ha mindez nem lenne elég, szintén csütörtökön este 19.30-tól az M4 Sporton a világbajnok német válogatottat nézhetik meg, amely a világbajnoki főpróbának számító Konföderációs Kupa elődöntőjében lép pályára Mexikó ellen.

Labdarúgó Európa Liga-selejtező, első forduló, 1. mérkőzések a közmédiában:
18.45 Ferencvárosi TC - Jelgava élő, Duna World (A közvetítés kezdete: 18.30)
18.45 Beitar Jeruzsálem - Vasas FC élő, m4sport.hu
20.40 Videoton - Balzan élő, Duna World

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.