OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. június 20., kedd 10:00

Több mint 1000 iskolás gyerek higiéniai körülményein javít az Iskolamosdó Felújítási Program
    Budapest, 2017. június 20., kedd (OTS) - Vállalatok és kormányzati szereplők együttműködésével ebben az évben is 5 iskolában valósulhat meg a teljes körű mosdófelújítás!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170620_001.jpg

Az egyik legnépszerűbb tisztítószer márka gyártója harmadik alkalommal hirdetett pályázatot hátrányos helyzetű vidéki kis iskolák felújítására. Három hónap alatt minden értékesített Domestos árából 5 forintot tett félre felújítási munkákra. Az akcióra jelentkező iskolákra bárki szavazhatott, az összegyűlt pénzből és a támogatói felajánlásokból idén szeptemberre felújíthatja a mosdóit

     a hajdúszováti Diószegi Lajos Általános Iskola;
     a pilisi Gubányi Károly Általános Iskola;
     az Olaszi Általános Iskola;
     a csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola;
     és a Bagamér-Kokadi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola is.

A felújítási program megvalósulását több mint tíz vállalat segíti, így a partnerek adományainak köszönhetően a program sokkal szélesebb körben valósulhat meg. A program 2015 óta már összesen közel 2000 gyermek iskolai higiéniai körülményein javított.

Az Iskolamosdó Felújítási Program az Emberi Erőforrások Minisztériuma, és a Klebersberg Központ közreműködésével olyan helyszíneken valósul meg, ahol más fejlesztési program keretén belül nem kerülnek felújításra a mosdók.

Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke üdvözölte a kezdeményezést, amely az állami és magán szektor pozitív együttműködését példázza: amely a helyi közösség, az önkormányzat, a központi kormányzat és a magyar gazdaság vállalati szereplői, illetve a média olyan példaértékű összefogása, amely során képesek helyes célokat kijelölni, így hatékonyan tudják javítani a fiatalok higiéniai körülményeit.

A hazánkban 2015 tavaszától indult program során eddig összesen a tisztítószer eladásaiból több mint 37,8 millió forint folyt be öt forintonként a vásárlók jóvoltából.

További információ: www.facebook.com/mosdofelujitas
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.