OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. június 25. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. június 19., hétfő 14:06

422 ezer nézője volt a Magyarország szépe - Miss World Hungary élő adásának
    Budapest, 2017. június 19., hétfő (OTS) - Erős vasárnapot zártak Magyarország közszolgálati csatornái a nyári szünet kezdetén.  A legkedveltebb műsorok közé a Magyarország szépe - Miss World Hungary mellett bekerült a férfi kézilabda mérkőzés EB selejtezője, a Jelmezbál című magyar film, továbbá a Hogy volt?! című szórakoztató műsor is.

        Vasárnap este 422 ezren követték nyomon élőben a Duna és a Duna World csatornán, ahogyan Koroknyai Virág fejére kerül a korona a szépségverseny döntőjében. Ezzel a műsor a köztévé legnézettebb műsora volt.
     A közszolgálati csatornák nézettségi dobogójának második helyét vasárnap a magyar győzelmet eredményező sportközvetítés foglalta el. A férfi kézilabda-válogatottnak 204 ezren szurkoltak a Hollandiával vívott mérkőzésen az M4 Sporton.
     A vasárnap harmadik helyezettje a Jelmezbál című magyar film volt, amelyet 189 ezer néző követett nyomon a Dunán, ahol előkelő helyen szerepelt még a Hogy volt?! című szórakoztató műsor, a Miss Fisher rejtélyes esetei című ausztrál krimisorozat, továbbá a Soha nem késő című olasz filmdráma is.
     Az M1 aktuális legnézettebb műsora vasárnap a déli híradó volt, amelyet 160 ezren néztek. A reggel 8 órakor kezdődő híradó 138 ezer nézőt ültetett a képernyők elé.
     Szombaton a Dunán 337 ezer nézővel kimagasló eredményt ért el a Gasztroangyal, továbbá 273 ezer néző volt kíváncsi az ötöslottó sorsolásra a Szerencseszombat című műsorban. A nap harmadik helyezettje az M1 aktuális déli híradója volt 194 ezer fővel.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.