OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. június 9., péntek 17:03

Éjjeli féreg a Petőfi TV vasárnapi filmklubjában
    Budapest, 2017. június 9., péntek (OTS) - Ahogy már megszokhattuk, magas színvonalú, friss és aktuális hazai dokumentumfilmekkel várja hétvégente a Duna World csatorna a közmédia nézőit. Most szombaton negyed öttől Surányi Z. András filmjét a Rézangyalok című magyar filmet sugározza a csatorna. A film a hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő fiatalok iskolai alulteljesítését és lemorzsolódásának súlyos problémáját járja körbe. Vasárnap egy igazi telitalálat, az Éjjeli féreg mutatkozik be a Petőfi TV-n.

        Amennyiben lemaradt volna csütörtökön, nézze újra szombaton 16.25-től a Tóth János első évadának 14. részét. Délután öttől bozsoki ízekkel, fogásokkal készül a Gasztroangyal, majd este fél nyolctól érkezik az Egynyári kaland második évadának legújabb része a Duna műsorára, amit 22.10-től Alan Rickman és Kate Winslet főszereplésével  A virág románca című angol romantikus film követ  a Duna csatornán.
     Életrajzi ihletésű dokumentumfilmmel vár mindenkit szombaton 19.35-től az M5 csatorna. A Virtuóz című magyar alkotás Cziffra György zongoraművész fordulatokkal teli életét és karrierjét mutatja be, aki az angyalföldi nyomornegyed csodagyerekéből és a füstös pesti lokálok bárzongoristájából Párizsban a század egyik leghíresebb zongoravirtuózává vált.
     A Petőfi TV szombat este hozza a kötelező koncerteket, 22.40-től az East zenél országszerte, majd őket követi a Fidlar éjféltől az ifjúsági csatorna műsorán. A koncertek után éjjel egy órától amerikai krimi érkezik: Nem írnek való vidék a PTV műsorán.
     Vasárnap délután negyed hattól amerikai westernfilmmel készül az M3 csatorna. Az Aki lelőtte Liberty Valance-t című film főszerepében Vera Miles, John Wayne, Lee Marwin és James Stewart. A Duna World 16.20-tól a Békebeli Budapest című dokumentumfilmmel várja a közmédia nézőit. A kulturális M5 adó esti mozija a Hétköznapi titkaink c. norvég-francia-dán-amerikai koprodukció, amit eredeti nyelven, magyar felirattal láthatnak nézőink. A Petőfi TV vasárnapi filmklubja az Éjjeli féreg című amerikai alkotást mutatja be Jake Gyllenhaal főszereplésével, görbe tükröt tartva az amerikai médiaálomnak.

MTVA Sajtóosztály
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.