OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 30., kedd 14:36

200 rászoruló családot támogatnak a Budapesti Tavaszi Vásár vendéglátósai
    Budapest, 2017. május 30., kedd (OTS) - A tartósélelmiszer csomagokat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja célba

    A BFTK által szervezett Vörösmarty téri Budapesti Tavaszi Vásár itthon és külföldön évtizedek óta elismert vendéglősei idén hagyományteremtő szándékkal hirdettek karitatív akciót: minden 1 kg eladott kolbász után 1 kg tartós élelmiszert ajánlanak fel, amit az Ökumenikus Segélyszervezet juttat el rászoruló családokhoz. Az eladott mennyiség alapján az adományozók 200 család számára állítottak össze - az Ökumenikus Segélyszervezet javaslata alapján - egyenként 3000 forint értékű csomagot. Az adományokat elszállító teherautót az utolsó dobozok felpakolásával indítják útnak a rendezvény résztvevői.

Az akció részleteiről sajtótájékoztatón számolnak be, melynek időpontja
2017. június 1., csütörtök 14:00 óra
Helyszíne: Budapest Főváros Polgármesteri Hivatal udvara - II. udvar
(1052 Budapest, Városház u. 9-11., Belépés: II. kapu)

A sajtótájékoztatón jelen lesz:
Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője,
a Budapesti Tavaszi Vásár szervezője
Révfalvi Dorottya, az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Segélyközpontjának vezetője

Az átadásra ezúton szeretettel meghívjuk a média képviselőit!
A könnyebb beléptetés érdekében, kérjük, ha lehetséges, jelezzék részvételi szándékukat a sajto@budapestinfo.hu elérhetőségen.

Budapest, 2017. május 30.

További információ:
Kis Boáz
sajtóreferens
Ökumenikus Segélyszervezet
06 30 749 22 68
kis.boaz@segelyszervezet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.