OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 30., kedd 13:55

Elnyerte a "Megbízható Munkaadó" címet a DEICHMANN
    Budapest, 2017. május 30., kedd (OTS) - A DEICHMANN kiérdemelte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara "Megbízható Munkaadó" minősítését. A címmel a Kamara a cégek humánerőforrás-politikában kifejtett érőfeszítéseit ismeri el.

    Az idén márciusban első alkalommal meghirdetett pályázat célja, hogy méltányolja a példaértékű munkakörülmények biztosítására irányuló kezdeményezéseket, melyek fontos eszközei a munkatársak megtartásának és megnyerésének. Az első értékelési forduló végén a DEICHMANN mellett további huszonkét cég vehette át a minősítésről szóló oklevelet. Az elismeréseket Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Steványik Tamás, a zsűri szóvivője, az Elmű Nyrt. humán erőforrásért felelős igazgatója adták át. "A cím egy hiteles minősítés, mely lehetőséget ad a cégeknek, hogy bemutathassák a munkatársak iránti elkötelezettségüket" - fogalmazott az igazgató az átadón.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy megkaphattuk az elismerést. Azért különösen fontos ez számunkra, mert folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre jobb munkahellyé és munkaadóvá váljunk, ahol munkatársaink örömmel és büszkén dolgoznak. Ez pedig fontos visszajelzés számunkra, hogy jó úton haladunk" - mondja Czeczeli Tamás, a DEICHMANN ügyvezetője.

A minősítés pályázati úton nyerhető el. A cégeknek hét, a humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területen kell részletesen beszámolniuk a vállalati gyakorlatról és az ennek alapjául szolgáló irányelvekről. Ilyen irányelv például a szociális-jóléti juttatások, az egészség és a munkakörülmények, a képzésre, továbbképzésre és a fejlődési lehetőségekre vonatkozó kérdések, valamint a javadalmazás. A pályázatokat egy, a Kamara által felkért, öttagú szakmai zsűri értékeli, és amennyiben megfelelnek a kritériumoknak, két évre ítélik oda a címet.

Médiakapcsolat:
DEICHMANN Cipő, Magyarország
Herr Mónika
Tel. +36 (1) 263 6680
monika_herr@deichmann.com

DEICHMANN csoport
Sonja Schröder-Galla
Tel. + 49 (0) 201 86 76-962
sonja_schroeder-galla@deichmann.com

Az esseni (Németország) székhelyű DEICHMANN SE megalapítására 1913-ban került sor, a cég 100 százalékban az alapító család tulajdonában van. A vállalat piacvezető az európai cipőkereskedelemben, és világszerte 38.000 munkatársat foglalkoztat. DEICHMANN név alatt működnek üzletek Németországban, Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Horvátországban, Lengyelországban, Litvániában, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Oroszországban, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Törökországban. A csoport ezen kívül jelen van az Egyesült Államokban (Rack Room Shoes/Off Broadway), Hollandiában (vanHaren), Svájcban (Dosenbach/Ochsner Shoes/Ochsner Sport). Németországban a Roland SE is a cégcsoporthoz tartozik. A MyShoes SE üzleteivel a vállalat jelen van Németországban, Ausztriában és Svájcban. 2017-ben a vállalatcsoport megnyitja első üzleteit Franciaországban és Belgiumban.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.