OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 29., hétfő 16:01

Változatos sport- és szórakoztatóműsorok tarolták le a köztévé hétvégi nézettségét
    Budapest, 2017. május 29., hétfő (OTS) - Félmilliónál is nagyobb nézettségeket produkált az M4 Sport a mögöttünk hagyott hétvégén a Forma-1 monacói nagydíjával, ám jól szerepelt az OTP Bank Liga zárófordulója is.

    Szombaton a bajnokavató Budapest Honvéd - Videoton mérkőzést 340 ezren, a helyszínről jelentkező bajnokavatás riportját 249 ezren, míg a monacói nagydíj időmérőjét 332 ezren követték. A Dunán 276 ezer ember főzött együtt Borbás Marcsival, és 232 ezren nézték meg az Egynyári kaland második évadának harmadik részét. Az m4sport.hu ezen a szombaton élőben adta a záróforduló összes NBI-es meccsét, és párhuzamosan több, mint 25 ezren követték online a mérkőzéseket. A Góóólt szombaton is sokan, a vasárnapi ismétlését pedig szezoncsúcsot jelentő ember nézte, ami 125 ezer főt jelentett.

A szombati top tízbe két híradó is befért, a hatos a Dunán 148 ezer főt, míg a reggel nyolcas az M1-en 141 ezer főt érdekelt. Érdekesség, hogy Fábry Sándor showműsorát, és a PRO RECCO - ZF EGER mérkőzésnek az M4 Sporton, illetve az ismert humoristának a Duna Worldön pontosan ugyanennyi, vagyis 141 ezer fős nézettsége volt. A JUG DUBROVNIK - SZOLNOKI VSK mérkőzésnek, vagyis a BL-döntőnek 16.44-től 129 ezer fős nézettsége volt.

A vasárnapi nézettségi adatokat is a sport dominálta, a F1 monacói futamát 586 ezer néző kísérte figyelemmel, míg a stúdióbeszélgetésre 398 és 312 ezer ember figyelt. A közmédia vasárnapi szórakoztató showja, a Magyarország, szeretlek! ezúttal 227 ezer televíziónézőt vonzott, és a top tíz műsorba ezúttal is befért egy híradó: a reggel hetes híreket pontosan 119 ezer néző követte. Érdekesség, hogy az első tízbe éppen nem került be a WTCC túraautó-bajnokság hétvégéi futamának vasárnapi ismétlésére 111 ezren voltak kíváncsiak, míg az élő közvetítést szombaton 106 ezer ember nézte.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.