OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 19., péntek 15:45

Egynyári kaland és Nagy-Szín-Pad! elődöntő - a közmédia hétvégi ajánlója
    Budapest, 2017. május 19., péntek (OTS) - Tévézés mellett ezen a hétvégén a Nemzeti Múzeum a Múzeumok Majálisának keretében a közmédia két sátorral invitálja a családosokat felhőtlen időtöltésre. Kvízek, versmaraton, meseolvasás, jelmezpróba, csak pár program a színes műsorkavalkádból. A szabadidejüket a televíziók előtt töltők sem maradnak azonban programok nélkül.

    
A hétvége a Virtuózok újabb adásával veszi kezdetét pénteken 19.30-tól a Dunán, főszerepben a nagyok, ők mérkőznek meg egymással az elődöntőben. Szombaton igazi kuriózumot, egy délvidéki dokumentumfilmet sugároz 16.25-től a Duna World 'A kamerás emberek - A mozi, a kinematográfia úttörőinek története a Délvidéken' címmel, majd este fél nyolctól folytatódik a nagysikerű Egynyári kaland következő epizódja a Dunán. Aki a közmédia zászlóshajóját választja az este további részében is,  22.25-től a Forest Gump amerikai filmszatírát láthatja. Az M3 pedig a Volt egyszer egy Vadnyugat klasszikussal készül szombat este 21.20-tól.

Az M2 gyerekcsatorna a szombat délutáni műsorfolyamban 15.55-től Grimm meséiből: Lumpenstikli Grimm mese feldolgozást láthatnak fiatal nézőink. Este kilenctől az Én vagyok itt című magazinműsorral alakul át a gyerekcsatorna Petőfi tévévé, ahol most szombaton is a koncerteké lesz a főszerep. 22.50-től az Esti Kornél zenél, 0.25-kor pedig B?rns diktálja az ütemet a Petőfi TV műsorán. Éjjeli baglyok előnyben: a Petőfi TV 01.25-től a Texas gyilkos földjén című amerikai filmet sugározza a csatorna, Sam Worthington főszereplésével.

Vasárnap fél négytől Jókai Mór: Fekete Gyémántok könyvének filmfeldolgozását láthatják nézőink a Duna műsorán, de előtte napközben műsorokkal, mesékkel, közönségtalálkozóval készül a közmédia a Múzeumok Majálisán, egészen délután hat óráig. Kilenctől újra a Petőfi TV-t ajánljuk, az Én vagyok itt élőben jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató elődöntőjével.

Az M3 vasárnap este Joseph Heller nagysikerű klasszikusának filmváltozatával készül, 21.05-től A 22-es csapdája az M3 retróadó műsorán. Az M5 csatorna dán filmet kínál az esti műsorsávban: 21.10-től Egy háború címmel láthatják a közmédia nézői a 2015-ben forgatott filmet eredeti nyelven és magyar felirattal.

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.