OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 19., péntek 15:45

Ritmikus Gimnasztika Eb az M4 Sporton
    Budapest, 2017. május 19., péntek (OTS) - Igazi delikát élő sporttartalomé a főszerep ezen a hétvégén: szombaton és vasárnap Ritmikus Gimnasztika Európa bajnokságot rendez Magyarország. Az M4 Sport természetesen már péntektől ott van az események sűrűjében.

    
Az M4 Sport természetesen péntek és vasárnap között élőben számol be a legfontosabb pillanatokról, ezért érdemes már szombat 10.45-től az M4 Sporttal tartani és élőben követni az eseményeket egészen délután kettőig. Az élő adásoknak itt természetesen nincsen vége, három órától a K&H férfi kézilabda liga döntő első mérkőzését sugározza a nemzeti sportcsatorna, majd 17.45-től a labdarúgásé a főszerep: az OTP Bank Liga Debreceni VSC - Budapest Honvéd labdarúgó mérkőzés kezdődik, amit a Videoton FC - Ferencvárosi TC összecsapás követ az M4 Sport műsorán.

Vasárnap délelőtt 10.45-től újra ritmikus gimnasztikát, mégpedig a finálékat közvetíti a csatorna. 16.25-től pedig Merkantil Bank Liga Budaörs - Soroksár labdarúgó mérkőzését láthatják szurkolóink. A hétvégé kosárlabda zárja, a nemzeti bajnokság I. osztályának negyeddöntőjének ötödik mérkőzését követhetik élőben az M4 Sport műsorán.

Extra sporttartalomért pedig érdemes ellátogatni az m4sport.hu weboldalra, ahol szintén egymást érik az élő stream-közvetítések a magyar vonatkozású sporteseményekről.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.