OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 18., csütörtök 12:20

Hangszerek nélkül versengenek a Virtuózok ma este
    Budapest, 2017. május 18., csütörtök (OTS) - Csütörtök este 19.30-tól különkiadással várja nézőit a Maradj talpon! a Duna televízión.

        Héder Barna vetélkedőjében ezúttal Szüts Apor néz szembe kihívó játékosként Virtuózok jelenlegi és korábbi évadaiból megismert ifjú komolyzenészekkel. Aport a Virtuózok első évadában láthatták a nézők: zenészcsaládban nőtt fel, négy éves kora óta zongorázik, jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanul. Fellépett már a New York-i Carnegie Hall-ban is, de nem csak zongoristaként, hanem zeneszerzőként is aktív.
     Apor kihívottjai közt lesz csütörtök este Bánkövi Bence, Bencze Máté, Boateng Kármen Stephany, Bojtos Luca, Kovács Dóra Anna, Lakatos Vivien, Mohácsi Vilmos, Sándor Zoltán, Tóth Bettina, Ungár Cecília, valamint a Virtuózok tavalyi győztese, Kökény Tamás is. Pénteken 19.30-tól pedig a Virtuózok harmadik és egyben utolsó elődöntőjében a nagyok korcsoportjának versenyzői mutatják be tehetségüket, és megtudjuk, hogy melyik három virtuóz jut a műsor jövő heti élő döntőjébe közülük.

-------------------------------------------------------------------

     Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
     Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
     Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.