OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. május 18., csütörtök 09:25

Megvalósult minden Knorr-Bremse támogatott jótékonysági projekt
    Kecskemét, 2017. május 18., csütörtök (OTS) - Tavaly a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 17 millió forint (közel 55.000 euró) támogatást adott 9 helyi iskolának, alapítványnak. A támogatásokat az intézmények infrastruktúra fejlesztésre, egészségmegőrzésre, oktatási eszközök beszerzésére fordították. Május 15-én, hétfőn átadásra került a a felújított tornaterem Vásárhelyi Pál Általános Iskolában, ezzel megvalósult az utolsó projekt is.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170518_002.jpg

Az átadón jelent volt Varga-Papp Szilvia, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft HR vezetője, aki örömmel mondta el, hogy egyre több önkéntes kollega jelentkezik a cégcsoport Local Care elnevezésű jótékonysági programjára, melynek keretében tavaly a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. már 9 intézményt tudott támogatni. Köztük volt a Bolyai Gimnázium, mely fizika termének eszközbeszerzését tudta ilyen módon megvalósítani, az Arany János Általános Iskola, ahol új távolugrópálya épült, a Klapka utcai Bölcsőde, ahol játékokat szereztek be, valamint a II Rákóczi Ferenc Általános Iskola, ahol az iskola udvara került felújításra. A legtöbb helyen a cég dolgozói önkéntes munkában segítették a felújítási és helyreállítási munkálatokat.  

A Knorr-Bremse jótékonysági szervezete, a Knorr-Bremse Global Care e.V. 2015-ben ünnepelte 10 éves fennállást. 2005 óta a szervezet 200 projektet támogatott 58 különböző országban és közel 650.000 rászorulóhoz jutott el segítség a szervezeten keresztül világszerte. A Global Care a fenntarthatóság mellett kötelezte el magát, erre utal "Kilátást nyújtunk a rászorulóknak" mottója is. A nyertes pályázók ennek megfelelően a támogatást iskolaudvarok felújítására, kültéri sporteszközök beszerzésére, tornatermem felújítására, bölcsőde udvarának megújítására, szabadtéri játékok beszerzésére, mozgássérült fiatalok közösségi terének fejlesztésére, szemléletes oktatás fejlesztésére fordíthatták.

A Knorr-Bremse AG vállalati profilja

A Knorr-Bremse kötött pályás járművek és haszonjárművek fékrendszereinek piacvezető gyártóvállalata, valamint ezek további alrendszereinek beszállítója, melynek forgalma a 2016-os évben megközelítette az 5,5 milliárd eurót. Több mint 30 országban, csaknem 25,000 alkalmazottja fejleszt, gyárt és kiszolgál fék-, ajtó- és hajtóművezérlő, valamint üzemanyag-takarékosságot szolgáló rendszereket, HVAC és vezető asszisztens rendszereket illetve torziós lengéscsillapítókat és a hajtáslánc rendszerek területére vonatkozó megoldásokat. Mint technológiai vezető a vállalat már 1905 óta járul hozzá termékeivel jelentős mértékben a közúti és vasúti biztonsághoz az utakon. Világszerte több mint egy milliárd ember bízza magát a Knorr-Bremse rendszereire nap, mint nap.

Kapcsolattartó:
Bucsai Edina                        
Marketing Munkatárs                        
Tel:  +36 (76)511 738                    
Fax: +36 (76)511 100                        
E-Mail: edina.bucsai@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.
Georg Knorr u. 8.    
6000 Kecskemét
www.knorr-bremse.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.