OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. május 18., csütörtök 09:02

Az ALUKOV új gyártócsarnokot nyit Magyarországon - A medence- és teraszfedéseket gyártó cseh cég megduplázza gyártását Magyarországon
    Bátonyterenye, 2017. május 18., csütörtök (OTS) - A CORSO teraszfedéseket, medencefedéseket, masszázsmedence-fedéseket gyártó ALUKOV cseh cég bővíti a gyártást, és egy újabb gyártócsarnokot nyit a Budapest közelében, Bátonyterenyén lévő gyártóüzemében.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170518_001.jpg

"A minőségi és elegáns medencefedések igen közkedveltek és keresettek, különösen azért, mivel az ügyfelek saját igényei alapján, méretre gyártjuk le azokat. A kereslet egyre nő, és a jelenlegi gyártókapacitásunk, az eddigi 2.000 m2 gyártófelület már nem elegendő. Ezért a múlt évben megkezdtük jelenlegi gyártóüzemünk bővítését, egy újabb csarnok építésével. Az új 1.500 m2 területű csarnok ma már készen áll az ünnepélyes átadásra és az üzembe helyezésre. Mi ennek különösen örülünk, de a helyi régió számára is pozitív eredményeket hoz. Az új gyártócsarnok több mint 30 új munkahelyet, és új gépi berendezéseket is jelent. " mondja Bödök Aladár, az ALUKOV Hungária Kft. magyarországi gyártóüzem ügyvezető igazgatója.

"Örülünk, hogy Magyarországon ilyen jól működik a cégünk, így tovább bővíthetjük gyártókapacitásunkat. Hisszük, hogy a 25 millió cseh koronás (kb. 300 millió Ft) befektetésünk megtérül. A Bátonyterenyén gyártott medencefedések ugyanolyan jó minőséget képviselnek, mint a Cseh Köztársaságban gyártottak. Nagyon jól képzett, ügyes mesteremberek dolgoznak itt, így az itt gyártott termékeket nem csupán a cseh piacra szállítjuk, hanem innen a magyar üzemből fogjuk ellátni a többi nemzetközi piacot is. Kívánom, hogy a magyar gazdaság tovább erősödjön, és ennek pozitív hatását ne csupán a miénkhez hasonló szakágazatok fejlődésén tapasztalhassuk, hanem magyarországi ügyfeleinknél is." osztotta meg velünk Jan Zitko, az ALUKOV a.s. vezérigazgatója.

A megnyitó ünnepségen részt vett:

PhDr. Juraj Chmiel, CSc. Úr - Csehország magyarországi nagykövete
Becsó Zsolt Úr - országgyűlési képviselő
Skuczi Nándor Úr - Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke
Nagy-Majdon József Úr -  Bátonyterenye polgármestere

Az itteni gyártóüzem 2013-ban készült el és kezdte meg működését. Építését részben fejlesztési alapok társfinanszírozásával valósítottuk meg. A cég a gyártás elindításától 40 alkalmazottat foglalkoztat, évente több mint 700 medencefedést gyártunk le méretre. Gyártási programunkban az AZURE nevet viselő minőségi, dizájnos medencefedések szerepelnek. A gyártócsarnok új részének üzembe helyezése után szeretnénk megduplázni a termelést és a munkahelyek számát is. Az új gépi berendezések ráadásul lehetővé teszik a gyártási programunk kibővítését is, éspedig új modellek gyártásával, beleértve az elhúzható teraszfedések, tehát a CORSO télikertekhez szükséges szerkezetek gyártását is.

Az ALUKOV társaságról:

Az ALUKOV hagyományos, teljesen cseh gyártócég, a CORSO eltolható teraszfedések, medencefedések, masszázsmedence-fedések, és a szállodák, éttermek és kávézók számára készülő CORSO HORECA teraszfedések gyártója. A gyártás elindításától, tehát 1995-től, a világon több mint 60 ezer vásárló vásárolt ALUKOV márkájú terméket. Az Alukov a világ összes országába szállítja és telepíti termékeit. Évente több mint 3 ezer terméket gyárt, európai 5 gyártóüzemében, összesen több mint 500 alkalmazottal. Az ALUKOV cégcsoport összbevétele 1 milliárd cseh korona (kb. 12 milliárd Ft), ezáltal az ágazat egyik legjelentősebb szereplője világszerte. Az ALUKOV társaságot a saját fejlesztésű kifinomult medencefedés rendszereinek köszönhetően a világ egyik fő újítójaként tartják számon, az eltolható medencefedési technológiák terén, és egyben a CORSO többfunkciós teraszfedési rendszerek megalkotójaként. A társaság egyben az IPC Team nevet viselő minősített medencefedés gyártók és eladók legnagyobb nemzetközi szövetségének vezetőtagja, melynek megalapításában az ALUKOV társaság maga is részt vett 2005-ben. Az ALUKOV márka által képviselt medence- és teraszfedéseket nagyra értékelik, sorra kapják az elismeréseket a nemzetközi kiállításokon. A társaság a kutatásra és a fejlesztésre, valamint kiválasztott jótékonysági projektekre összpontosítja tevékenységét.

Részletesebb információk a www.alukov.cz / www.alukov.hu oldalakon találhatóak.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.