OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 14., vasárnap 09:00

Tanúskodott egy perben, igazat mondott - brüsszeli nyomásra egy hét múlva távoznia kellett a Bridgestone-ból
    Budapest, 2017. május 14., vasárnap (OTS) -

    A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft egyik dolgozója 2017. április 19.-én tanúskodott az Inter Lingua Kft perében a Tatabányai Járásbíróságon és igazat mondott. 2017. április 27.-én, több év munkaviszony után a Bridgestone brüsszeli központja beadatta vele felmondását. Azonnali hatállyal távozott a Bridgestone-ból. Mi kiállunk a kollégáinkért, barátainkért, szerződéses partnereinkért és felháborítónak tartjuk, hogy folyamatban lévő peres ügyek miatt munkaviszonyok szűnjenek meg. Felszólítjuk a Bridgestone-t, hogy állítsa helyre a törvényes állapotot és ne érje retorzió azon kollégákat, akik emberszámba veszik a beszállítókat.
További információk az esetről az interlinguakft@gmail.com email címen.

Inter Lingua Kft.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.