2024. április 24. szerda

2017. május 12., péntek 13:33

Benzingőzős hétvége mellett egy igazi NB I-es derbi az M4 Sport hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. május 12., péntek (OTS) - A technikai sportoké ez a hétvége az M4 Sporton. A szombatot a Forma-1 új fordulója nyitja, élőben 10.50-től az M4 Sport már a 3. szabadedzéstől közvetíti a Spanyol Nagydíj eseményeit.

A szabadedzést az időmérő követi újra élőben 13.45-től. Az F1 után vízilabdával folytatódik a hétvége,  délután négytől a férfi OB 1. bajnoki döntő 4. mérkőzését láthatják élőben a nemzeti sportcsatornán. 17.35-től igazi derbi jön, az OTP Bank Ligában elsőként a Ferencvárosi TC - DVSC méri össze erejét, majd 20.05-től Újpest FC - Videoton FC mérkőzés látható az M4 Sport műsorán.

Vasárnap reggel negyed nyolctól újra érdemes a tévéképernyő elé ülnie a technikai sportok szerelmeseinek, a GP3 Spanyol Nagydíj - 2. futama érkezik élőben, amit a Forma-2 második futama követ. A Hungaroring töri meg a spanyol futamokat, ezen a hétvégén Magyarországra látogatnak a túraautó világbajnokság résztvevői: 12.05-től WTCC Hungaroring - 1. futam élőben az M4 Sporton. Délután fél kettőtől a stúdió jelentkezik, megkezdve a ráhangolódást a Forma-1 Spanyol Nagydíj futamára. A hét zárásaként a Merkantil Bank Liga labdarugó összecsapását ajánljuk 17.20-tól az M4 Sport műsorán.

Extra sport-tartalomért ezen a hétvégén is érdemes az m4sport.hu weboldalra látogatni, mert a párhuzamos események a m4sport.hu portálon élőben követhetők! Szombaton 14.00-tól WTCC-időmérő, majd vasárnap a nyitófutam 12.35-től, a főfutam pedig 13.45-től az m4sport.hu portálon látható.

MTVA Sajtóosztály