OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. május 12., péntek 13:33

Benzingőzős hétvége mellett egy igazi NB I-es derbi az M4 Sport hétvégi kínálatában
    Budapest, 2017. május 12., péntek (OTS) - A technikai sportoké ez a hétvége az M4 Sporton. A szombatot a Forma-1 új fordulója nyitja, élőben 10.50-től az M4 Sport már a 3. szabadedzéstől közvetíti a Spanyol Nagydíj eseményeit.

    A szabadedzést az időmérő követi újra élőben 13.45-től. Az F1 után vízilabdával folytatódik a hétvége,  délután négytől a férfi OB 1. bajnoki döntő 4. mérkőzését láthatják élőben a nemzeti sportcsatornán. 17.35-től igazi derbi jön, az OTP Bank Ligában elsőként a Ferencvárosi TC - DVSC méri össze erejét, majd 20.05-től Újpest FC - Videoton FC mérkőzés látható az M4 Sport műsorán.

Vasárnap reggel negyed nyolctól újra érdemes a tévéképernyő elé ülnie a technikai sportok szerelmeseinek, a GP3 Spanyol Nagydíj - 2. futama érkezik élőben, amit a Forma-2 második futama követ. A Hungaroring töri meg a spanyol futamokat, ezen a hétvégén Magyarországra látogatnak a túraautó világbajnokság résztvevői: 12.05-től WTCC Hungaroring - 1. futam élőben az M4 Sporton. Délután fél kettőtől a stúdió jelentkezik, megkezdve a ráhangolódást a Forma-1 Spanyol Nagydíj futamára. A hét zárásaként a Merkantil Bank Liga labdarugó összecsapását ajánljuk 17.20-tól az M4 Sport műsorán.

Extra sport-tartalomért ezen a hétvégén is érdemes az m4sport.hu weboldalra látogatni, mert a párhuzamos események a m4sport.hu portálon élőben követhetők! Szombaton 14.00-tól WTCC-időmérő, majd vasárnap a nyitófutam 12.35-től, a főfutam pedig 13.45-től az m4sport.hu portálon látható.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.