OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. április 24., hétfő 10:00

Átadták a jógaoktatók kiválósági díját a YOGAFEST-en
    Budapest, 2017. április 24., hétfő (OTS) - Április 22-én, a budapesti Akvárium Klubban került sor az egyik legnagyobb hazai jógás rendezvényre, az idén másodjára megrendezett Tradicionális Jógaiskolák Fesztiváljára. Ez a YOGAFEST nyújtott alkalmat arra is, hogy átadják a nyerteseknek a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola által évente meghirdetett JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat. A szakmai nyertes számára ez 1000 euro, a közönségdíjas számára pedig 500 euro támogatást is magában foglal.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170424_001.jpg

A jógás szakmai díjazott személyére először jógagyakorlók és jógaszervezetek tehettek ajánlásokat. A jelöltséget elfogadók közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest oktatói képességei, valamint az etikus életvitel vizsgálata alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola két tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője, továbbá a tavalyi jógarádzsa díjas alkotta. Mindezek alapján ebben az évben Szabó Ágnes Szítá (http://www.jogaradzsa.hu/nyertes-szabo-agnes-szita) nyerte el a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat.

A közönségdíjas jelölteket pedig a jógás társadalom ajánlása alapján a szakmai bizottság választotta ki. Közönségszavazatok alapján dőlt el, hogy közülük Nagy Gábor nyerte el a JÓGARÁDZSA Közönség Díjat (http://www.jogaradzsa.hu/nyertes-nagy-gabor). Gratulálunk a nyerteseknek és további sikeres jógaoktatói pályát kívánunk!

A nyertesekről készült fotó csatoltan látható.
Bővebben a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjról: www.jogaradzsa.hu
A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola képzéseiről: www.bhf.hu

További információ:
Tasi István
30/530-6366
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.