OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. április 11. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. április 20., csütörtök 16:21

Az ELMŰ-ÉMÁSZ közleménye a viharkárok által az áramszolgáltatásban okozott fennakadásokról
    Budapest, 2017. április 20., csütörtök (OTS) - A tegnapi napon érkezett váratlan lehűlés, havazás és viharos szél Észak-Magyarország területén, elsődlegesen a Mátrában és a Bükkben, továbbra is fennakadásokat okoz a villamosenergia-szolgáltatásban.

    Jelenleg kb. 3000 fogyasztó esetében nem sikerült még helyreállítani a villamosenergia-szolgáltatást. Több település egyelőre megközelíthetetlen, ezeken a területeken a Katasztrófavédelem munkatársai végzik el először az utak felszabadítását, és csak ezután kezdődhet a hibaelhárítás.

A Katasztrófavédelemmel együttműködve, az ELMŰ-ÉMÁSZ továbbra is folyamatosan nagy erőkkel dolgozik a hibák elhárításán. Ahol a villamosenergia-hálózaton bekövetkezett jelentős károk nem teszik lehetővé a szolgáltatás mielőbbi, lehetőség szerint ma estig történő helyreállítását, azon településekre aggregátorokat szállítunk, annak érdekében, hogy az érintett kistelepüléseken a polgármesteri hivatalok által kialakított melegedő helyiségek számára a villamosenergia-szolgáltatás teljes helyreállításáig ellátást nyújtsunk.

Ügyfeleink megértését és türelmét köszönjük.

Budapest, 2017. április 20.


Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.