OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. április 11. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. április 20., csütörtök 13:20

543 ezer nézőt vonzott a Barca - Juve
    Budapest, 2017. április 20., csütörtök (OTS) - Nem sikerült az újabb csoda, a Barcelona ezúttal nem tudott fordítani, és kiesett a Bajnokok Ligájából szerda este. A 0-0-ás döntetlen ellenére is izgalmas Barcelona - Juventus összecsapást 543 ezren szurkolták végig. Majdnem megdőlt tehát az idei BL szezon nézettségi csúcsa az M4 Sporton.

    A legnézettebb meccs a 2016/17-es idényben a Real - Bayern visszavágó mérkőzés volt 571 ezer nézővel. 397 ezer nézővel a szerda második legnézettebb műsora a Végtelen szerelem című török sorozat volt, a Maradj talpon! című műveltségi vetélkedő végzett a harmadik helyen 293 ezer nézővel. Ismét jól szerepelt a Szomszédok az M3 retrócsatorna műsorán, a szerdai két egymást követő epizódot 195 ezer és 211 ezer néző látta.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.