OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. április 18., kedd 16:14

Félmillió rajongó látta a Bahreini Nagydíjat
    Budapest, 2017. április 18., kedd (OTS) - Pénteken elstartolt a Virtuózok, a közmédia klasszikus zenei tehetségkutató műsorának új évada. A korábbi szériákból már jól ismert Bősze Ádám mellett idén Koltay Anna debütál a Virtuózok műsorvezetőjeként, és a zsűriben is két új arcot köszönthettek a nézők: Várdai István, csellóművész és Balázs János, zongoraművész csatlakozott a műsor csapatához. Az új évad első adását 230 ezer néző követte pénteken.

    A férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjét, amelyben  a Telekom Veszprém és Csurgói KK  találkozott egymással 105 ezer néző látta.

A szabadedzések után szombaton az időmérővel folytatódott a Formula-1 programja, 283 ezer rajongó követte az eseményeket az M4 Sport műsorán. A férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében a Veszprém a MOL-Pick Szeged csapatával csapott össze, a gigászok harcát 192 ezer néző követte. Az OTP Bank Ligában este az FTC a Vasas csapatával találkozott, a meccset 198 ezren szurkolták végig.

Ezer híján félmillió szurkolót ültetett a tévé elé a Formula-1 világbajnokság vasárnapi futama: a Bahreini Nagydíj 499 ezer nézőt vonzott. A Duna vasárnap tűzte műsorra a Fekete István regénye alapján készült, 2012-ben bemutatott Tüskevár című filmet, amelynek 213 ezer nézője volt.

Hétfőn a Végtelen szerelem című török filmsorozat lett a köztévé legnézettebb a műsora 331 ezer nézővel, a második helyre A púpos című francia-olasz kalandfilm került 300 ezer nézővel. Az Abigél című sorozat befejező részét 298 ezer néző látta, az esti fél nyolcas Híradót az M1-en 173 ezer néző követte.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.