OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2017. március 29., szerda 10:14

A Lyoness és a Dorna Sports bemutatja a MotoGP™ Cashback programot
    Doha, 2017. március 29., szerda (APA/OTS) - A Lyoness és a Dorna Sports S.L. szorosabbra fűzi kapcsolatát: A Lyoness már korábban is támogatta szponzorként a MotoGP™ versenyeket Spielbergben, Brnóban és Aragonban, és a két vállalat most megállapodott egy közös Cashback (Pénzvisszatérítési) program elindításában. A MotoGP™ rajongók így vásárlásaik most már számos előnyt élvezhetnek majd szerte a világon.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170329_001.jpg

A MotoGP™ Cashback programról éppen az új versenyszezon kezdetén tájékoztatták a nagyközönséget Katarban, 2017. március 24-én. A program keretében kiváltható MotoGP™ Cashback kártya lehetővé teszi a motorsport rajongói számára, hogy számos előnyben részesüljenek vásárlásaik során. A kártyával a 70.000 partnervállalat bármelyikénél bonyolított minden egyes vásárlás után akár 5% pénzvisszatérítést kaphatnak, és Shopping Pointokat (vásárlási pontokat) is gyűjthetnek. Az összegyűjtött Shopping Pointok különleges ajánlatokra válthatók be a Lyoness partnervállalatoknál. Továbbá a MotoGP™ Cashback kártya tulajdonosai pénzt takaríthatnak meg, mivel MotoGP™ jegyeiket, valamint a MotoGP™ promóciós területeken egyes kereskedőknél, illetve online kapható számos árut olcsóbban vásárolhatnak meg.

"A MotoGP™ Cashback kártya bevezetése újabb mérföldkő vállalatunk történetében" - hangsúlyozta Hubert Freidl, a Lyoness International AG vezérigazgatója. "A kártya révén most már sok ezer motorsport-rajongó részesülhet a vásárlói közösség által kínált előnyökben."

Pau Serracanta, a Dorna Sports kereskedelmi tevékenységéért felelős ügyvezető igazgató a következőket nyilatkozta: "Nagyon elégedett vagyok a Lyoness-szel való együttműködésünk alakulásával. A MotoGP™ Cashback program elindítása lehetővé teszi számunkra, hogy a MotoGP™ más partnereit is bevonjuk ebbe az együttműködésbe, és ez mindannyiunk számára számos új lehetőséget kínál."

Willy Kempel, Ausztria katari nagykövete hozzáfűzte: "Nagy örömömre szolgál, hogy támogathatok egy sikeres osztrák vállalatot a nemzetközi sport terén végzett tevékenységében. A MotoGP™ rendkívül népszerű Katarban, és ezért nagy elégedettséggel töltött el, hogy a Lyoness és a Dorna Sports szorosabbra fűzte partneri viszonyát. Az Osztrák Nagykövetség egyik fontos feladata, hogy kapcsolatfelvételi és kapcsolattartási lehetőségeket biztosítson minden osztrák vállalat számára."

Az érdeklődők már regisztrálhatnak a programban való részvételre
Az osztrák, spanyol, olasz, cseh és egyesült királyságbeli motorsport-rajongók számára már saját nyelvű vásárlói weboldal áll rendelkezésre a MotoGP-Cashback.com címen, ahol a versenyek előtt regisztrálhatnak, és ezt követően vásárlásaik során már részesülhetnek a különféle előnyökben. Az elkövetkező hetekben a weboldal német, magyar, szlovén, portugál és szlovák nyelven is elindul. Ezen felül 2017-ben a MotoGP™ Cashback programot népszerűsítő team jelen lesz a MotoGP™ versenyeken Mugellóban, Barcelonában, Brnóban, Spielbergben és Misanóban, ahol a látogatók gyorsan és könnyen regisztrálhatnak majd a helyszíni terminálok segítségével.

A többi, MotoGP™ versenyeknek otthont adó ország számára a saját nyelvű weboldalt a következő két év során lesz majd elérhető. Az érdeklődők azonban már most is előregisztrálhatnak a MotoGP-Cashback.com webhelyen, vásárlásaikat lebonyolíthatják a Lyoness.com oldalon keresztül, és így részesülhetnek a pénzvisszatérítésekben, illetve gyűjthetnek Shopping Pointokat addig is, amíg saját nyelvükön rendelkezésre nem áll majd a weboldal.

Amit a Lyoness-ről tudni kell…
A Lyoness csoport üzleti tevékenységét az általános Lyoness márkanév megtartása mellett több további márkanév alatt végzi: a Cashback Card (Pénzvisszatérítési kártya) márkanévvel működik a nemzetközi vásárlói közösség, amelynek célcsoportját azok a vásárlók adják, akik az üzletekben vagy az interneten keresztül Lyoness Cashback kártyájukkal való vásárlásaik során Lyoness tagságuk révén pénzt szeretnének megtakarítani (Pénzvisszatérítés és Vásárlásipont-gyűjtő program). A Cashback Solutions márka célcsoportját azok a kereskedők alkotják, akik egy nemzetközi, szektorokon átívelő törzsvásárlói hűségprogram előnyeit kívánják kiaknázni. A Lyconet márka azoknak a független vállalkozóknak a közössége, akik szeretnének saját vásárlói hálózatot létrehozni. A Lyoness Csoport ma már 47 országban, minden kontinensen jelen van. Világszerte több mint 7 millió tagja használja ki a tagság kínálta előnyöket a mintegy 75.000 Termékpartnernél bonyolított vásárlásai során. Az iOs és Andorid platformon alapuló eszközökön egyaránt használható innovatív Cashback mobil alkalmazás bevezetésével a Lyoness is hozzájárul a Shopping 4.0 bővüléséhez. További információkért, kérjük, látogasson el a www.lyoness.com. internetes oldalra.

Kapcsolat:
Silvia Kelemen Weihs
Head of Public Relations
Lyoness Group AG    
Tel.: +43 (0) 664/85 55 241
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.