OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 29., szerda 09:45

VOKSKABIN: Mi az Ön véleménye a migrációról és a menekültválságról?
    Budapest, 2017. március 29., szerda (OTS) - A 2014-es választásokra és a 2015-ben a férfiakról és nőkről, majd a romák helyzetéről készült kérdőívek után most "Migráció és menekültválság Magyarországon" címmel jelent meg a Vokskabin új online kérdőíve a http://www.vokskabin.hu-n.

    A magyar és német nyelven elérhető Vokskabin egy interaktív online felület, mely igen/nem kérdések segítségével nemcsak azt mutatja meg, mi a pártok álláspontja konkrét közéleti kérdésekről, hanem azt is, ezek mennyire egyeznek meg a kitöltő véleményével.

A Vokskabin egy pártfüggetlen, tájékozódást segítő online eszköz, amely azonban nem ad választási útmutatót vagy javaslatot.

A Vokskabin az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem és a netPOL közös kezdeményezése, mely Ausztriában (Politikkabine) már nagy sikerrel működik. Hasonló online eszközök Németországban (Wahl-o-mat) és Svájcban (Smartvote) is népszerűek.
További tájékoztatás: Barlai Melani (melani.barlai@andrassyuni.hu).
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.