OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 27., hétfő 10:13

Karrier Irodát nyitott a Magyar Posta Budapesten
    Budapest, 2017. március 27., hétfő (OTS) - Karrier Irodát nyitott a Magyar Posta. A Társaság vonzó munkahelyet kínál mindazok számára, akik biztos, hosszú távú munkalehetőséget, karriert szeretnének.

    A Magyar Posta célja, hogy biztos, fenntartható fejlődést nyújtson a vállalat dolgozói számára, ezért a Társaság a hatékonyabb munkaerő-felvétel érdekében Karrier Irodát hozott létre. A logisztikai iparág egészében érzékelhető munkaerő-hiány főként a központi régióban és Nyugat-Magyarországon érezteti hatását.

Az új Karrier Iroda a Budapest 100-as postán kezdte meg működését, ahol külön erre a célra kialakított irodában szakértő munkatársak várják az érdeklődőket személyre szabott tanácsadással, illetve az aktuálisan betölthető pozíciókra vonatkozóan közvetlen konzultációs lehetőséggel.

A betöltetlen pozíciók jelentős része a kézbesítési, küldemény-feldolgozási területeken jelentkezik, de az egyes postákon, illetve az irányítási szférában megüresedő munkakörök száma is növekszik, melyek betöltése érdekében a Magyar Posta a jövőben is mindent megtesz majd.

Az idén 150 éves Magyar Posta a hazai gazdaság megkerülhetetlen tényezője. A 30.000 postai munkavállaló elismert tagja a magyar társadalomnak és a Magyar Posta működésének lelkét, fő mozgatórugóját jelentik. Felelős munkájukkal, szakmai felkészültségükkel és együttműködő készségükkel nap mint nap azért dolgoznak, hogy az ügyfelek magas szintű postai, logisztikai, pénzügyi szolgáltatásokhoz juthassanak.

Magyar Posta Karrier Iroda
Budapest 100 posta
Budapest, X. kerület, Üllői út 114-116. (a 3-as metró Ecseri úti metrómegállónál)
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 09.00-17.00
Elérhetőség: 06-1-433-7425

Sajtókapcsolat:
Magyar Posta Zrt. Társasági Kommunikációs Osztály
Telefon: +36307719943
E-mail: sajto@posta.hu

Kövessen bennünket online is!
www.posta.hu
www.facebook.hu/magyarposta
www.youtube.com/user/magyarpostaofficial
www.linkedin.com/company/hungarian-post
www.instagram.com/magyar_posta_zrt/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.