OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 24., péntek 09:53

A MICHAEL KORS ACCESS márka új okosórákkal, új appokkal és új óraképekkel bővül, és a termékcsalád tagjai újabb piacokon is elérhetők lesznek (1. rész)
    London, 2017. március 24., péntek (Business Wire/OTS) - A luxus divatcikkeket forgalmazó globális márka, a Michael Kors (NYSE:KORS) örömmel jelenti be egy sor új termék forgalomba kerülését, továbbá beszámol a márka tavaly ősszel MICHAEL KORS ACCESS néven útjára indított okosóra és aktivitásmérő termékcsaládja bővülését és az e technológiai kiegészítők által kínált funkciók továbbfejlesztését célzó kezdeményezéseiről.

    "Számomra egyértelmű, hogy a jövő divatját a kiemelkedő dizájn, a személyes stílusjegyek és az innovatív technológia ötvözete jellemzi majd" - fejtette ki Michael Kors, "és a MICHAEL KORS ACCESS okosóra hihetetlen népszerűsége is azt mutatja, hogy ez a jövő már nem is nevezhető távolinak. Ezért is nagy izgalommal várjuk, hogyan fogadja majd a vásárlóközönség az okos- és hibrid óráknak ezt a következő generációját."

Különleges figyelmet érdemelnek az alábbiak:

- KÉT ÚJ, ÉRINTŐKIJELZŐS OKOSÓRÁT MUTATUNK BE:
A NŐK SZÁMÁRA TERVEZETT SOFIE, ÉS A FÉRFIAKNAK KÉSZÍTETT GRAYSON MODELLT

Okosóra termékcsaládunk e két új tagja továbbfejlesztett szoftverrel, valamint tökéletes óraképet biztosító AMOLED (aktívmátrix vezérlésű szerves fénykibocsátó dióda) érintőkijelzővel rendelkezik, és a már piacon lévő Bradshaw és Dylan modellekhez hasonlóan az új időmérők a legújabb divatot követő, az egyéni stílust előnyben részesítő, a technológiai innovációra fogékony és a maximális konnektivitást alapfeltételnek tekintő vásárlók igényeinek teljes körű kielégítését célozzák.

A kar vonalát követő, nőies Sofie vékony, pillesúlyú készülékházát gyémántberakás díszíti, és teljes kör alakú kijelzővel rendelkezik. Nyolc különböző berakás-/karkötő kombinációban kerül forgalomba, hét könnyedén cseréIhető szíjjal.

A hét minden napján 24 órán át pörgő modern férfiaknak szánt Grayson az exkluzív külsőt ötvözi a sportos stílussal, és teljes kör alakú számlapjának körbeforgó kerete segítségével rendkívül gyorsan válthatók a kijelzőfunkciók és -tartalmak. Az ionos bevonattal rendelkező karóra arany, rozsdamentes acél és kékesfekete színárnyalatokban, cserélhető szíjakkal lesz kapható.

A MICHAEL KORS ACCESS viselhető technológiai eszközcsalád többi tagjához hasonlóan a Sofie és a Grayson egyaránt kompatibilis az Android™ és az iOS® telefonokkal a Google-lel létesített partneri viszony révén rendelkezésre álló, csúcstechnológiát képviselő megoldásoknak és az Android Wear™ 2.0 okosóra platformnak köszönhetően. Az időmérőkben Qualcomm® Snapdragon™ Wear 2100 rendszerlapka dolgozik.

- A FÉRFI OKOSÓRÁK KÖRÉNEK JELENTŐS BŐVÜLÉSE

Michael Kors véleménye szerint a férfi okosórák piacán ígéretes lehetőségek kínálkoznak a közeljövőben. Az érintőkijelzővel rendeIkező új okosórák mellett a márka két hibrid férfi okosóramodellel is előrukkolt, és folyamatosan bővíti a Gage hibrid család tagjainak körét. Az új termékekkel gazdagodott kínálatból a Michael Kors márkát kedvelő férfiak számos különleges dizájnnal bíró okosórát választhatnak, amelyek ráadásul fitneszteljesítmény-mérést és alvásfigyelést is biztosítanak, illetve a tulajdonos kiválaszthatja, hogy melyek azok a számára legfontosabb események, amelyekről értesítéseket szeretne kapni.

- A MICHAEL KORS ACCESS MICRO APP TOVÁBBFEJLESZTÉSE

Az alkalmazás következő verziója izgalmas közösségimédia-használati funkciókat, valamint új, testre szabható digitális óraképeket biztosít. A My Social funkció például lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját Instagram fiókját összekapcsolja az órájával, és a fiókjába feltöltött személyes fényképeket használjon óraképként. Az app segítségével ugyanakkor gyorsan átlapozhatók a beérkező Instagram hírek, kiválaszthatók a kedvelt képek, és különféle szűrők is beállíthatók, melyek segítségével a felhasználó saját életstílusához tökéletesen illeszkedő óraképet kreálhat. 2017 végére a márka 15 új digitális óraképet tesz elérhetővé, melyek mindegyike számos személyre szabható elemmel rendelkezik.

- A MICHAEL KORS ACCESS MEGJELENÉSE ÚJABB GLOBÁLIS PIACOKON

2017-ben a márka több új piacon is megjelenik viselhető technológiai kiegészítőivel, ideértve a kínai anyaországot, Brazíliát és számos egyéb piacot.(folyt.)


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.2017. március 24., péntek 09:58

A MICHAEL KORS ACCESS márka új okosórákkal, új appokkal és új óraképekkel bővül, és a termékcsalád tagjai újabb piacokon is elérhetők lesznek (2. rész)
    London, 2017. március 24., péntek (Business Wire / OTS) -

    "A MICHAEL KORS ACCESS érintőkijelzős okosórák rendkívül népszerűek azoknak a vásárlóknak a körében, akik a stílusos, és ugyanakkor számos funkciót is kínáló órákat részesítik előnyben" - magyarázta David Singleton, a Google Android Engineering divíziójának alelnöke. "Nagy izgalommal nézünk a Michael Kors-szal való együttműködésünk folytatása elé, melynek keretében gyönyörű, új eszközöket alkothatunk meg, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy eszközeik külsejével is kifejezhessék egyéniségüket, és eközben az Android Wear 2.0 legújabb funkciói révén biztosítva legyen számukra a maximális konnektivitás."

"Amikor termékeinkkel megjelentünk a piacon, azt az ígéretet tettük, hogy viselhető technológiai kiegészítőinket vevőink igényeinek maximális figyelembe vételével fogjuk fejleszteni" - mondta el John Idol, a Michael Kors elnök-vezérigazgatója. "Nos, vevőink egyértelművé tették, hogy szeretik a konnektivitást, igénylik a kedvenc alkalmazásaiktól kapott értesítéseket, és a személyre szabható funkciók terén a határ a csillagos ég. Örömünkre szolgál, hogy az eddiginél jóval több piacon állhatunk vevőink rendelkezésére különleges, kiemelkedő minőségű, új okosóráinkkal, melyek szoftverje amellett, hogy vevőink minden igényét képes kielégíteni, további hasznos funkciókat is kínál."

A MICHAEL KORS ACCESS érintőkijelzős okosórák kiskereskedelmi alapára 350 USA dollár. A hibrid okosórák 250 USA dolláros áron kerülnek forgalomba. Az aktivitásmérők 95 USA dollárért vásárolhatók meg. Mindegyik termék kapható a Michael Kors üzletekben, a MichaelKors.com weboldalon, és egyes áruházakban, illetve szaküzletekben.

AMIT A MICHAEL KORS ACCESS ÉRINTŐKIJELZŐS OKOSÓRÁKRÓL TUDNI KELL…

Valamennyi MICHAEL KORS ACCESS érintőkijelzős okosóra tetszés szerint személyre szabható funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével a márkát kedvelő kifinomult, elfoglalt és élénk társadalmi életet élő vevők életstílusukhoz tökéletesen alkalmazkodó eszközzé alakíthatják ezt az új viselhető technológiai kiegészítőt:

- Exkluzív Michael Kors óraképek állnak rendelkezésükre, amelyek egyszerű legyintéssel (swipe) váltogathatók - a konditeremben használt digitális órakép az esti programhoz csillogó gyémántberakásos számlappal cserélhető fel.

- Több száz különféle órakép-kombináció, ezernyi szín és számos kiegészítő paraméter jeleníthető meg.

- Az Android Wear 2.0 alapú, érintőkijelzővel rendelkező okosórák tulajdonosaiknak többek közt az alábbi funkciókat kínálják:
o    Harmadik felek alkalmazásainak egyszerű letöltése a karórán rendelkezésre álló Google Play Store-ból
o    A bekapcsoló gomb hosszabb megnyomásával vagy az "Ok Google" parancs kimondásával aktiválható, időjárási előrejelzést biztosító, emlékeztetőt rögzítő, közlekedési útbaigazítást és számos egyéb információt nyújtó Google Assistant™ szolgáltatás.
o    A tulajdonos stílusához, hangulatához, életritmusához illő, személyre szabható óraképek, színkombinációk és megjelenített információk
o    Beépített fitneszteljesítmény-mérő: a Google Fit segítségével mérhető és nyomon követhető a futás, kerékpározás, erőedzések (pl. húzódzkodások és fekvőtámaszok) és egyéb edzések során nyújtott teljesítmény
o    Az elfogyasztott kalóriák mérése, lépésszámlálás, haladási sebesség és távolság mérése és további gyakorlatok ajánlása a beállításoknak megfelelően
o    Zene streaming közvetlenül az óra segítségével telefonos vagy WiFi kapcsolaton keresztül a Google Play Music appnak köszönhetően.

- Cserélhető bőr, szilikon és rozsdamentes acél szíjak

- Különféle stílusú női és férfi modellek

- Mágneses töltés

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KÉRJÜK, LÁTOGASSON EL A KÖVETKEZŐ INTERNETES CÍMEKRE:

Michael Kors Access: http://www.michaelkors.com/Access
Destination Kors: http://www.destinationkors.com/
Michael Kors az Instagramon: http://instagram.com/michaelkors
Michael Kors a Facebookon: http://www.facebook.com/michaelkors
Michael Kors a YouTube-on: https://www.youtube.com/user/michaelkors
Michael Kors a Snapchaten: https://www.snapchat.com/add/michaelkors
Michael Kors a Twitteren: http://twitter.com/michaelkors
Michael Kors a Pinteresten: https://www.pinterest.com/michaelkors/
Michael Kors a Weibon: http://weibo.com/michaelkors
Keressen rá a "Michael Kors" kifejezésre a Weixinen és a WeChaten
Keressen rá a "Michael Kors" kifejezésre a LINE Japanon(folyt.)
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.2017. március 24., péntek 10:02

A MICHAEL KORS ACCESS márka új okosórákkal, új appokkal és új óraképekkel bővül, és a termékcsalád tagjai újabb piacokon is elérhetők lesznek (3. rész)
    London, 2017. március 24., péntek (Business Wire / OTS) -

    Amit a Michael Kors-ról tudni kell...

Michael Kors luxus kiegészítőiről és a mindennapokban hordható, úgynevezett pret-á-porter ruháiról ismert, számos díjjal kitüntetett, világhírű divattervező. A nevét viselő, 1981-ben alapított vállalat jelenleg is divatcikkek széles skáláját állítja elő és forgalmazza Michael Kors Collection, MICHAEL Michael és Michael Kors Mens márkanéven. A cég termékei közt megtalálhatók kiegészítők, készruházat, lábbelik, viselhető technológiai kiegészítők, karórák, valamint egy teljes illatszercsalád. A Michael Kors üzletek, amelyeket maga a vállalat, illetve licenc alapján partnerei üzemeltetnek, megtalálhatók a világ szinte minden fontos városában, ideértve New Yorkot, Beverly Hills-t, Chicagót, Londont, Milánót, Párizst, Münchent, Isztanbult, Dubajt, Szöült, Tokiót és Hongkongot.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény előremutató állításokat tartalmaz. Felhívjuk a sajtóközlemény olvasóinak figyelmét, hogy ne támaszkodjanak túlzott mértékben az ilyen állításokra, mivel azokat számos olyan bizonytalansági tényező és a Vállalat működésével és gazdasági környezetével kapcsolatos egyéb tényező befolyásolhatja, amelyek nehezen prognosztizálhatók, és amelyek közül jó néhányra a Vállalatnak egyáltalán nincsen befolyása. Az előremutató állítások közé tartoznak azok az információk is, amelyek a Vállalat lehetséges vagy feltételezett jövőbeli működési eredményeire vonatkoznak, ideértve a Vállalat üzleti stratégiájára vonatkozó információkat is. Az előremutató állítások rendszerint olyan szavakat tartalmaznak, mint például "lehetséges", "fogunk", "kellene", "úgy hisszük", "várakozásaink szerint", "arra törekszünk, hogy", "várhatóan", "szándékozunk", "terveink szerint", "becsléseink szerint" vagy ehhez hasonló kifejezéseket. Az e sajtóközleményben szereplő előremutató állítások olyan feltételezéseken alapulnak, amelyek a cégvezetőség iparági tapasztalatait, valamint a múltbeli tendenciákról, a jelenlegi feltételekről, a várható jövőbeli fejleményekről és egyéb tényezőkről a jelenlegi körülmények alapján alkotott nézeteit tükrözik. A sajtóközlemény olvasóinak tudatában kell lenniük annak, hogy ezek az állítások nem tekintendők úgy, mint amelyek garantálják a cég teljesítményét vagy eredményeit. Az állítások ismert és ismeretlen kockázatok, bizonytalansági tényezők és feltételezések tárgyát képezik. Bár a Vállalat úgy gondolja, hogy ezek az előremutató állítások ésszerű feltételezéseken alapulnak, a sajtóközlemény olvasóinak tudatában kell lenniük annak, hogy a Vállalat tényleges pénzügyi és működési eredményeit számos tényező befolyásolhatja, melyek következtében a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az ezekben az előremutató állításokban leírt eredményektől. E tényezők részletesebb ismertetése megtalálható a Michael Kors által a 2016. április 2-án végződő pénzügyi évre vonatkozóan a 10-K jelű nyomtatványon az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission) benyújtott Éves jelentés (azonosító szám: 001-35368) "Risk Factors" (Kockázati tényezők) címe alatt, illetve az Éves jelentés egyéb fejezeteiben, továbbá a 2016. július 2-án végződő pénzügyi negyedévre vonatkozóan a 10-Q jelű nyomtatványon benyújtott Negyedéves jelentésben (azonosító szám: 001-35368).

Az Android Wear™ okosóra platformhoz a telefonon Android 4.3+ vagy iOS 8.2+ operációs rendszer szükséges. A támogatott funkciók a platformtól függően eltérőek lehetnek. Androidos telefonján vagy iPhone®-ján látogasson el a következő weboldalra, hogy megtudja, kompatibilis-e az Ön eszköze: g.co/wearcheck.
A Google, az Android és az Android Wear a Google Inc. védjegye.
Az iPhone az Apple, Inc. védjegye. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated védjegye.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170323005099/en/

Kapcsolat:
ICR, Inc.
Jean Fontana, 203-682-1214
jean.fontana@icrinc.com
vagy
Média:
ICR, Inc.
Alecia Pulman, 646-277-1231
KorsPR@icrinc.com

Forrás: Michael Kors

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.