OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 24., péntek 08:53

Nyílt levél - a Korda Stúdió tulajdonosa és munkatársai nevében
    Budapest, 2017. március 24., péntek (OTS) - Vészhelyzet idején mutatkozik meg igazán az emberi nagyság és szolidaritás. A Korda Stúdió 5. számú műtermében kedd reggel tűz ütött ki. Lángra kaptak az ott lévő díszletek, kellékek és festékanyagok.

    Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésekor a csarnokban dolgozók biztonságos helyre távoztak.

A helyszínre érkező tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai sokszor életüket kockáztatva védték a Korda Stúdió értékeit. Megfeszített munkájuknak köszönhetően a hazai filmipar fellegvárának tekinthető komplexum más épületeiben semmilyen kár nem keletkezett, ott a forgatások és gyártási munkálatok zavartalanul folytatódtak.

A csarnok tetőszerkezete a szakszerű és folyamatos hűtése következtében nem omlott be.

A helyszínen azonnal megjelent Etyek polgármestere, illetve a rendőrség és a mentők kollegái. A filmipar képviselői folyamatosan hívták munkatársainkat és együtt érző támogatásukról biztosítottak minket.

A Korda Stúdió tulajdonosa és minden munkatársa ezúton mond köszönetet és tiszteleg a munkájukat a legnagyobb szakértelemmel és odaadással végző szakemberek  előtt.

Demján Sándor
tulajdonos

Rajnai György
vezérigazgató

Gyertyánfy Miklós
ügyvezető igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.