OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 20., hétfő 09:50

Minta lakópark, minta lakással
    Budapest, 2017. március 20., hétfő (OTS) - Ütemterv szerint halad a Jánosik és Társai Kft. által épülő minta lakópark kivitelezése, s még az idén beköltözhetnek az ott lakók.

    A száz százalékig magyar magántulajdonú cég, saját beruházásként, mintegy 1.5 milliárd forintból hozza létre az 49 lakást magába foglaló mintaparkot. Az épületek csaknem fele már szerkezetkész, s megkezdődött a belső terek kialakítása. Mivel a Jánosik Kft.-nek több évtizedes gyakorlata van az építőipari kivitelezésben, üzemeltetésben, parkgondozásban, nem hagyják magukra a beköltözőket, hanem komplex szolgáltatást nyújtva gondoskodnak az ott élők kényelméről, az üzemeltetésről. A cég nem erre az egy projektre jött létre, így a hosszabb távú garanciákat, a szavatossági kötelezettségeket is biztosan teljesíti majd. Ettől is különleges és mintául szolgáló ez a beruházás.
A minta lakóparkba költözők igénybe vehetik a CSOK-ot, a kormány otthonteremtési akcióját, és a háromgyerekes kedvezményt is.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.