2024. április 19. péntek

2017. március 14., kedd 13:43

Rákattantak a fiatalok a Holnap Tali sorozatra a Petőfi TV-n
    Budapest, 2017. március 14., kedd (OTS) - Hétfőn este debütált a közmédia nagy sikerű webes sorozata a Petőfi televízióban. A nézettségi számok azt mutatják, a Holnap Tali gyorsan megtalálta fiatalos célközönségét.

A Holnap Tali a közmédia első Y- és Z-generációnak szóló online websorozata: a korosztályra jellemző mindennapos online lét hétköznapi vetülete a Petőfi Gimi életében. A Holnap Tali első évada 60 epizód, mintegy 1200 hasznos perc forgatási időt tud maga mögött, azaz 13-14 nagyjátékfilmnek feleltethető meg, mondta Radnai Márk, a sorozat rendezője. A tizenévesek mindennapjait bemutató sorozat olyan élethelyzeteket dolgoz fel, mint a folyamatos online jelenlét, az iskolai zaklatás, a sikeres vlogolás praktikái, de van, hogy randitippeket oszt meg a fiatalokkal. A gimnazisták, Soma, Gergő, Míra, Lara, Bori hétköznapjait bemutató online websorozat első évadának első részét 50 ezer néző tekintette meg a Petőfi TV-n (4+).

Külön érdekesség, hogy a sorozat jól teljesített a 15-29-es, és a 18-49-es korosztályban egyaránt: előbbiben 15 ezer, utóbbiban pedig 22 ezer nézője volt. A fiatal nézői bázis gyakorlatilag az elejétől a végéig végignézte az első sorozatepizódot. A Holnap Tali első részének adatai szerint a Petőfi TV nézettsége megháromszorozódott a 18-49 korosztályban a sorozat ideje alatt, 4+ korosztályban pedig két és félszer többen nézték a Petőfi TV-t, mint ami átlagosnak mondható.

Kedden 21.05-től folytatódik a Holnap Tali a második résszel a Petőfi TV-n. A sorozat második évadának második része pedig az m5tv.hu/holnaptali címen lesz elérhető.

A Holnap Tali online felületei az alábbi címeken érhetők el:
Facebook oldal: https://www.facebook.com/holnaptali/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/holnap_tali/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYJYhtN5sApYshb3vqf625Q

Beszélgetések a Holnap Taliról:

Lányok közötti rivalizálás a Petőfi Gimiben?

Bátraké a szerencse, akár te is szerepelhetsz a Holnap Taliban:

A második teltházas Holnap Tali közönségtalálkozó a közmédia épületében:

MTVA Sajtóosztály