OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 14., kedd 13:43

Rákattantak a fiatalok a Holnap Tali sorozatra a Petőfi TV-n
    Budapest, 2017. március 14., kedd (OTS) - Hétfőn este debütált a közmédia nagy sikerű webes sorozata a Petőfi televízióban. A nézettségi számok azt mutatják, a Holnap Tali gyorsan megtalálta fiatalos célközönségét.

    A Holnap Tali a közmédia első Y- és Z-generációnak szóló online websorozata: a korosztályra jellemző mindennapos online lét hétköznapi vetülete a Petőfi Gimi életében. A Holnap Tali első évada 60 epizód, mintegy 1200 hasznos perc forgatási időt tud maga mögött, azaz 13-14 nagyjátékfilmnek feleltethető meg, mondta Radnai Márk, a sorozat rendezője. A tizenévesek mindennapjait bemutató sorozat olyan élethelyzeteket dolgoz fel, mint a folyamatos online jelenlét, az iskolai zaklatás, a sikeres vlogolás praktikái, de van, hogy randitippeket oszt meg a fiatalokkal. A gimnazisták, Soma, Gergő, Míra, Lara, Bori hétköznapjait bemutató online websorozat első évadának első részét 50 ezer néző tekintette meg a Petőfi TV-n (4+).

Külön érdekesség, hogy a sorozat jól teljesített a 15-29-es, és a 18-49-es korosztályban egyaránt: előbbiben 15 ezer, utóbbiban pedig 22 ezer nézője volt. A fiatal nézői bázis gyakorlatilag az elejétől a végéig végignézte az első sorozatepizódot. A Holnap Tali első részének adatai szerint a Petőfi TV nézettsége megháromszorozódott a 18-49 korosztályban a sorozat ideje alatt, 4+ korosztályban pedig két és félszer többen nézték a Petőfi TV-t, mint ami átlagosnak mondható.

Kedden 21.05-től folytatódik a Holnap Tali a második résszel a Petőfi TV-n. A sorozat második évadának második része pedig az m5tv.hu/holnaptali címen lesz elérhető.

A Holnap Tali online felületei az alábbi címeken érhetők el:
Facebook oldal: https://www.facebook.com/holnaptali/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/holnap_tali/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYJYhtN5sApYshb3vqf625Q

Beszélgetések a Holnap Taliról:

Lányok közötti rivalizálás a Petőfi Gimiben?
http://www.petofilive.hu/video/lanyok-kozti-rivalizalas-a-petofi-gimiben/

Bátraké a szerencse, akár te is szerepelhetsz a Holnap Taliban:
http://www.petofilive.hu/video/szerepelj-te-is-a-holnap-tali-ban/

A második teltházas Holnap Tali közönségtalálkozó a közmédia épületében:
http://www.petofilive.hu/video/ujabb-kozonsegtali-a-websorozat-sztarjaival

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.