OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 2., csütörtök 14:50

Az ELMŰ-ÉMÁSZ közleménye
    Budapest, 2017. március 2., csütörtök (OTS) - Az ELMŰ-ÉMÁSZ felhívja tisztelt fogyasztói figyelmét, hogy Balassagyarmaton egyelőre ismeretlen személyek magukat ÉMÁSZ dolgozónak kiadva próbálnak ingatlanokba bejutni.

    Az ELMŰ-ÉMÁSZ figyelmezteti tisztelt fogyasztóit, hogy az ÉMÁSZ szolgáltatási területéhez tartozó Balassagyarmaton egyelőre ismeretlen személyek magukat ÉMÁSZ dolgozónak kiadva próbálnak ingatlanokba bejutni. Információink szerint már megindult a rendőrségi nyomozás az ügyben.

A magukat az ÉMÁSZ megbízottjainak álcázó ismeretlen személyek megpróbálják megtéveszteni és megkárosítani az ügyfeleinket, így kérjük fokozott odafigyelésüket és óvatosságukat. Az ELMŰ-ÉMÁSZ arra kéri a fogyasztókat, ha hasonló esetekről van tudomásuk, azt jelezzék az ÉMÁSZ részére és értesítsék a rendőrséget is.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ felhívja ügyfelei figyelmét, hogy munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói minden esetben dokumentumokkal igazolni tudják magukat, és semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére és átadására. Az elvégzendő bármely helyszíni munkáról az ELMŰ-ÉMÁSZ megfelelő módon előzetesen értesítést küldött.

Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.