OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 23. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. március 1., szerda 09:25

Rainbow Üzletlánc Kft. közleménye
    Budapest, 2017. március 1., szerda (OTS) - Tisztelt Kiadók! A Rainbow Üzletlánc Kft. ügyvezetőjeként az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

    A 2017. február 20. napján kelt közleményünkben foglaltakhoz mérten értesítjük Önöket arról, hogy azon üzletek vonatkozásában, amelyek működtetését új bérlő veszi át, ott az alábbi eljárásrendet tartjuk követendőnek, és egyben tisztelettel kérjük Önöket, hogy azt megtartani szíveskedjenek:

E boltok vonatkozásában az ott elhelyezett könyvkészletekkel az új üzemeltető számol el Önök felé. Ennek teljesítése érdekében kérjük, hogy legkésőbb 2017. március 10. napjáig a kapcsolatot az új üzemeltetővel felvenni szíveskedjenek.

Azon boltok vonatkozásában, amelyek működtetését új üzemeltető nem vette át, e boltok 2017. március 1. napjától kezdődően, technikai okok miatt, zárva tartanak, és az érintett boltvezetők a könyvkészletek leltározását megkezdik. A boltvezetők, illetve az alább megjelölt kollégáink közreműködésével - előzetes bejelentkezést és egyeztetést követően - 2017. március 10. napjáig lehetőségük van a könyvkészletek közvetlen visszaszállítására.

Amennyiben e határnapig nem jelzik számunkra, hogy Önök visszaszállítják a könyvkészleteiket, úgy szintén már most engedélyt adunk a Könyvbazár Kft.-nek, hogy a boltban lévő könyvkészletet a központi raktárába visszaszállítsa.

Értesítjük Önöket, hogy a Rainbow Üzletlánc Kft. a könyvkészletek visszaszállítását nem tudja biztosítani.

A fentiek vonatkozásában, az adminisztratív jellegű teendők ellátása tárgyában Zöld István a pdconsulting.zi@gmail.com e-mail címen, valamint a +36-30-5170075-ös telefonszámon, valamint leltárellenőrünk, Varga Zsuzsanna a vzsuzsa@invitel.hu e-mail címen és +36-30-8170146-os telefonszámon 2017. február 28. napját követően is áll a szíves rendelkezésükre.

Pécs, 2017. február 28.

Tisztelettel:

     Vass István
     ügyvezető

     Somogyi Ferenc
     interim menedzsment


-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.