OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. február 24., péntek 11:15

Oscar-díj, Mindenki és sorozatpremier a hétvége kínálatában
    Budapest, 2017. február 24., péntek (OTS) - A második évaddal indul pénteken 20.30-tól a Csak színház és más semmi c. sorozat a Dunán. Az új évadban bővült a sztárcsapat. Feltűnik a képernyőn Tenki Réka, Móga Piroska, Mészáros Béla és Klem Viktor is.

    Szombaton A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján 19.30-tól a Mansfeld című filmet a Dunán 21.30-tól, Makk Károly klasszikusát, a Szerelem című filmet a Duna World-ön ajánljuk nézőink figyelmébe. 21.20-tól az M3 műsora a Szikrázó lányok című magyar filmet nyújtja a nosztalgiázni vágyók számára. Bacsó Péter rendezésében a főszerepet Bánsági Ildikó játssza. A szombat esti műsorsáv kínálatát az M5 színesíti, 21.55-től Traviata címmel Franco Zeffirelli rendezését élvezhetik a nézők eredeti nyelven, megszakítások nélkül.

A szombat esték ritmusát a Petőfi TV koncertjei diktálják, 22.35-től a Compact Disco zenél szerte az országban, majd éjféltől Sum 41, Jain, Hollywood Undead és Caro Emerald koncerteket láthatnak a nézők, ha a Petőfi TV-t választják.

A vasárnap este a Mindenki c. film és az Oscar-díj átadás uralja a Duna képernyőjét, azonban érdemes előtte is a köztévé csatornáira kapcsolni. 18.30-tól A Notre Dame-i toronyőr lesz látható az M5 műsorán. Quasimodo szerepében Sir Anthony Hopkins, Esmeraldát Lesley-Anne Down alakítja az amerikai klasszikusban. Az M3 műsorán 19.20-tól Elvis Presley gazdagítja a kínálatot a Kék Hawaii című film főszereplőjeként.

21.05-től újra látható a Mindenki című film a közmédiába kínálatában, vasárnap este a Duna Televízió műsorán láthatják a nézők az Oscar-díjra jelölt magyar filmet. Utána 22.30-tól a Mephisto, Oscar-díjas alkotás vezeti fel a 0.50-kor kezdődő Oscar-díj átadó műsort, melyet idén is élőben követhetnek a közmédia nézői a Duna csatornán. Szorítsunk együtt a Mindenki sikeréért!

Hétvége az M4 Sporton

A hétvégi élő sugárzások sorozatát szombaton 15.15-től az OTP Bank Liga Budapest Honvéd - DVSC labdarúgó mérkőzése nyitja, majd 17.45-től Ferencvárosi TC - Videoton FC az M4 Sporton.

Vasárnap 15.15-től a Labdarúgó Merkantil Bank Ligában a ZTE FC a Nyíregyháza Spartacus FC csapatával mérkőzik, majd 17.45-től Kosárlabda férfi NB I.: Körmenc - Falco találkozót közvetíti az M4 Sport csatorna.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.