OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 23. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. február 23., csütörtök 13:17

Töltött Hold Gasztrovíkend a Belváros Piacon
    Budapest, 2017. február 23., csütörtök (OTS) - Második alkalommal kerül megrendezésre a Belvárosi Önkormányzat által üzemeltetett Belvárosi Piacon a Gasztrovíkend február 24-26. között. Az ingyenes rendezvényen jobbnál jobb vendéglők, termelők és a piaci üzletek izgalmas kínálatába kóstolhatnak bele az érdeklődők.

    A Töltött Hold Gasztrovíkend elnevezésű rendezvényen az ország neves és még kevésbé ismert, de jellemzően regionális, helyi alapanyagokra építkező éttermei, valamint vendégtermelők is részt vesznek. Mindeközben a piac állandó üzletei és vendéglátóhelyei is nyitva tartanak, sőt új éttermek is nyílnak. Aki ellátogat a Hold utcába, az megismerkedhet a Michelin-csillagot szerzett, s a lyoni Bocuse d'Or világbajnokságon negyedik helyezett Széll Tamással és csapatával, akik Stand25 néven nyitnak bisztrót a piac földszintjén.

Belváros Önkormányzata szeretettel várja erre a különleges rendezvényre a belvárosiakat és a kerületbe látogatókat egyaránt.

Belváros-Lipótváros Önkormányzata
Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.