OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. február 23., csütörtök 09:26

A Yanfeng Automotive Interiors díjazza európai beszállítóit
    Neuss, Németország, 2017. február 23., csütörtök (APA/OTS) - Európai Beszállítói Díjat kapott a 15 legjobb beszállító - A járműbelsőmegoldások globális vezetőjének számító Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) tegnap a Beszállítói Díjjal jutalmazta európai beszállítóinak kiemelkedő teljesítményét. A díjjal összesen 15 beszállító tevékenységét ismerték el a düsseldorfi "Classic Remise" központban tartott eseményen.

    A műanyagot, gyantákat, vegyi anyagokat, habokat, közvetett csomagolóanyagokat, kárpitanyagokat és fém alkatrészeket szolgáltató vállalatok az idén hat különböző kategóriában nyerhették el a YFAI Európai Beszállítói Díját. A díj odaítélésének legfőbb kritériumai közé tartozik például a minőség, a költség, a logisztika, a fejlesztés, a technológia és a szolgáltatás. Az összesített pontszámok alapján a YFAI a következő díjakat osztotta ki a különböző kategóriákban: "Az év beszállítója," "Kiemelkedő beszállító" és "Kiváló beszállító".

"Beszállítóink kulcsszerepet töltenek be globális sikereink elérésében. A Beszállítói Díjat a kiváló minőség és partnereink folyamatos megbízhatóságának elismeréseként ítéljük oda" - mondta James Bos, a YFAI vice president global procurement. Összesen három globális vállalat nyerte el a "Az év beszállítója" díjat: a német BASF, a spanyolországi Algontec S.L., valamint a cseh HOEKO - Automotive s.r.o..

A BASF a poliuretánból készült alapalkatrészek, rendszerek és speciális termékek vezető beszállítója a globális piacon. A cég Európában, a németországi Lemfördében működő telephelyén a YFAI számos termékében használt poliuretán rendszereket fejleszt, gyárt és értékesít. Hans Peter Beringer, a BASF "Performance Materials" részlegének európai szállítási igazgatója nagyon örül a díj elnyerésének: "2015 óta - nagy sikerrel - dolgozunk együtt a YFAI céggel az innovációk fejlesztésén. A tavalyi Bronze díj még inkább különlegessé teszi az "Év beszállítója" cím elnyerését az idén."

Kiemelkedő beszállító díjjal jutalmazták a beszállítói ágazat következő öt globális vállalatát: a belga Total Research & Technology Feluy, a német Lübke & Vogt GmbH & Co. KG és Dr. Schneider Kunststoffwerke GmbH, a lengyel IZOBLOK S.A., valamint a holland TR Fastenings Ltd.

A szolgáltatási, a vevői elégedettség, a minőség és a technológiai innováció kategóriákban hét beszállító tevékenységét ismerték el Kiváló beszállító díjjal. A szolgáltatási kategóriában a portugál CIE Plasfil, a német Halung GmbH & Co. KG, a szlovák DSSI International LLC és a belga Surtechno n.v. volt a nyertes. A német Mürdter Werkzeug- und Formenbau GmbH gyártócég a vevői elégedettség kategóriában, az osztrák SFS intec GmbH a minőség kategóriában, a belga Beaulieu Fibres International pedig a technológiai innováció terén nyert Kiváló beszállító díjat.

Picture is available at: http://www.presseportal.de/nr/117551/bild

További információk igénye esetén készséggel segítünk:

Yanfeng Automotive Interiors
Jagenbergstraße 1
D-41468 Neuss
Németország

Astrid Schafmeister
Tel.: +49 2131 609-3028
E-mail: astrid.schafmeister@yfai.com
Internet: www.YFAI.com

A Yanfeng Automotive Interiors rövid bemutatása:
A Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) globális piacvezető a gépjármű belsők terén. A YFAI újradefiniálja, hogy az emberek napjainkban és egy évtized múlva miként fognak az autóban pihenni, dolgozni és szórakozni. A sanghaji központú vállalat 18 országban körülbelül 100 gyártóhellyel, illetve műszaki központtal rendelkezik, és globálisan pedig több mint 30 000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég csaknem az összes autógyártó számára fejleszt és gyárt gépjármű belső alkatrészeket. A 2015-ben alapított Yanfeng Automotive Interiors a Yanfeng Automotive Trim Systems Co., Ltd (a Huayu Automotive Systems Co., Ltd. (HASCO) teljes tulajdonú leányvállalata), a SAIC Motor Corporation Limited (SAIC Motor) alkatrészcsoport és az autóülések terén világelsőnek számító Adient vegyesvállalata. Bővebb tájékoztatás érdekében látogasson el a www.YFAI.com weboldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.