OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 6. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. február 21., kedd 10:53

Az Unilever PLC és az Unilever N.V. (a továbbiakban együttesen "Unilever"), valamint a The Kraft Heinz Company (a továbbiakban "Kraft Heinz") közös nyilatkozata
    Pittsburgh és Chicago, USA, 2017. február 21., kedd (Business Wire/OTS) - SEM A JELEN KÖZLEMÉNY EGYES RÉSZEI, SEM A TELJES KÖZLEMÉNY NEM ADANDÓ KI, KÖZLENDŐ VAGY TERJESZTENDŐ OLYAN JOGRENDSZEREKBEN VAGY JOGRENDSZEREK ÁLTAL, AMELYEKBEN A KIADÁS, KÖZLÉS VAGY TERJESZTÉS AZ ADOTT JOGRENDSZER VONATKOZÓ JOGSZABÁLYI ELŐÍRÁSAIBA ÜTKÖZIK. - Az Unilever és a Kraft Heinz ezennel bejelenti, hogy a Kraft Heinz egyeztető tárgyalásokat követően beleegyezett, hogy visszavonja a két vállalat egyesülésére vonatkozó ajánlatát.

    Az Unilever és a Kraft Heinz nagyra becsülik egymást. A Kraft Heinz nagy tisztelettel adózik a Unilever vállalati kultúrája, stratégiája és vezető szerepe iránt.

Ezt a sajtóközleményt a Kraft Heinz a hollandiai Public Takeover Bids (Besluit Openbare Biedingen Wft [Nyilvános felvásárlási ajánlatok]) rendelet 4. cikkének 3. bekezdésében foglalt rendelkezéseknek megfelelően adta ki.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170219005028/en/

Kapcsolat:
Érdeklődés:
Unilever
Média
Médiakapcsolatok csoport
+44 7917 271 819 / +44 7825 049 151
vagy
Befektetők
Intézményi befektetők:
Befektetői kapcsolatok csoport, +44 207 822 6830
Magánbefektetők:
Shareholder Services, +44 207 822 5500
vagy
Kraft Heinz
Michael Mullen (media)
Michael.Mullen@kraftheinzcompany.com

Forrás: The Kraft Heinz Company

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.