OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2017. február 13., hétfő 11:31

Magyar művészek Londonban
    Budapest, 2017. február 13., hétfő (OTS) -

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20171103_001.jpg

A londoni Kinetica Múzeum idén ünnepli tíz éves fennállását és nagyszabású jubileumi kiállítást rendez febr.17-én a belvárosban.  A kiírt nemzetközi pályázaton, Kelle Antal ArtFormer is nyert, így a múzeum állandó művészeit - Bolygó Bálintot és Mengyán Andrást - kiegészítve három magyar kap bemutatkozási lehetőséget.

Kelle Antal Artformer egy interaktív kinetikus művel, a ROKONLELKEK szoborpárral szerepel, melyek pozíciókba állítva különbözőnek tűnnek, a látogatók mozgatására mégis azonos módon reagálnak, így előítéleteinkkel szembesítenek.

Több: facebook.com/AntalKelle
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.