OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. február 12., vasárnap 09:00

Mégsem olyan drágák a lakások Debrecenben és Szegeden?
    Budapest, 2017. február 12., vasárnap (OTS) - Debrecen, Szeged, Pécs- Az elmúlt években a téglalakások négyzetméterárai folyamatosan emelkedtek, a tavalyi évben pedig a panellakások is igen népszerűvé váltak, főleg az olyan egyetemi városokban, mint például Debrecen, Szeged, vagy Pécs. Az egyetem mellett a javuló munkaerőpiaci helyzet is nagyban hozzájárul a városok ingatlanpiacának alakulásához.

    2017-re sok elemző az áremelkedés ütemének visszaesését jósolta, mind az eladási árakat, mind pedig az albérletek bérleti díját tekintve. Bár a nagyvárosokban eddig rendületlennek tűnik a bővülés, viszont az országos átlagárakhoz képest mégis kedvezőbben lehet ingatlanhoz jutni Szegeden vagy Pécsen.

Elemzésünkben foglalkozunk a jelenlegi helyzettel, illetve azzal, hogy a jelzett csökkenés mennyire fenyegeti az említett városok ingatlanpiacát.

Az elemzés és a hozzá tartozó infógrafika itt érhető el: https://www.ingatlannet.hu/blog/lakasok_debrecen_szeged

Kontakt adatok:
Gyulai Zsófia
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 423 6566
E-mail: gyulai.zsofia@ingatlannet.hu
Web: www.ingatlannet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.