OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 3. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 30., hétfő 16:50

Átadásra került a PRIX ADVOCATUS díj
    Budapest, 2017. január 30., hétfő (OTS) - Első alkalommal került átadásra 2016 decemberében a PRIX ADVOCATUS díj. A díjat párizsi és budapesti ügyvédek, a Jacques Varoclier (VAROCLIER Avocats) és dr. Kun Péter (KUN & PARTNER) alapították azzal a céllal, hogy fiatal jogászokat aktuális témákat feldolgozó, eredeti és színvonalas pályamunkák elkészítésére ösztönözzenek. Az alapítók által felkért zsűri döntése alapján a 2016. évi PRIX ADVOCATUS nyertese a francia nemzetiségű Marylou Le Roy lett "A jog megmérettetése a közösségi fogyasztás platformjai által" című munkájával.

    A díj 2016. december 16.-án került átadásra a Budapesti Ügyvédi Kamarában ünnepélyes keretek között. A díjazott 3000 euró összegű egyszeri pénzbeli támogatásban részesült, egyidejűleg Szutor Gabriella képzőművész külön erre az alkalomra készített műalkotása is átadásra került részére.

További információ: www.prixadvocatus.eu/edition2016
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.