OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 3. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 28., szombat 10:39

Jön A Dal 2017 következő válogatója!
    Budapest, 2017. január 28., szombat (OTS) - Jön A Dal 2017 következő válogatója!

        Szombat este fellép: AnnaElza feat. Kása Juli, Chase, Kállay Saunders Band, Kanizsa Gina, Mrs Columbo, Mujahid Zoltán, Peet Project, Peter Kovary & The Royal Rebels, Szabó Ádám, Tóth Andi.
    
     Szombaton egymást érik a zenei produkciók a közmédia csatornáin: 19.30-tól A Dal 2017, majd 20.40-től A Dal - Kulissza a Dunán.
     Opera várja az M5 nézőit 21.55-től: Ludwig von Beethoven Fidelio c. operafilmje lesz látható a csatornán. A könnyedebb műfaj kedvelőinek a Dal 2017 után a Petőfi TV műsorát ajánljuk: 22.35-től Ivan & The Parazol az MR2 Akusztik+ koncertfilm a Müpából, majd Punanny Massif koncert kezdődik ugyanitt, a Petőfi TV-n.

     A Charlie Wilson háborúja vasárnap 22.15-től lesz látható a Duna Televízión. Éjféltől Játszd újra Sam (Woody Allen, Diane Keaton és Tony Roberts) megszakítások nélkül, a Dunán.

     Hétvége az M4 Sporton
     Szombaton 17.20-tól Jégkorong Magyar Kupa döntővel indul a hétvégi élő közvetítések sora az M4 Sport műsorán. A jégkorong után továbbra is a jégen: 20.15-től Műkorcsolya Eb. A férfi kűrt közvetíti a közmédia sportcsatornája.
     Vasárnap élőben közvetíti a csatorna a Műkorcsolya Európa-bajnokság Gáláját, majd a jégmaratont megtöri 17.45-től a Kosárlabda Magyar Bajnokság: FALCO - ALBA mérkőzés.
     A hétvége élő közvetítéseit a Vízilabda férfi Ob1. mérkőzés zárja 19.50-kor.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.