OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 20. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 25., szerda 16:16

Új mentor- és ösztöndíjprogram a jövő női vezetőinek
    Budapest, 2017. január 25., szerda (OTS) - "Sokszínűség és digitális fejlődés" néven ösztöndíjprogramot indít az Andrássy Egyetem (AUB), mely a 2017/18-as tanév első félévében indul és elsősorban szakmai és vezetői készségeik fejlődésében támogatja az egyetem Vezetés és szervezés szakon tanuló tehetséges női hallgatóit - a jövő női vezetőit.

    Az ösztöndíjprogram a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) és a budapesti Német Nagykövetség fővédnökségével, illetve a Budapest Airport Zrt., az innogy Hungaria Kft., a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., a PHOENIX Hungaria Holding Zrt., a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. és a Siemens Zrt. együttműködésével valósul meg.

Az együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírásával indult el az ösztöndíjprogram, mely egyezményt 2017. január 24-én Dr. Maruzsa Zoltán, az Oktatási Hivatal elnöke, Gabriel A. Brennauer, a DUIHK ügyvezető elnöke és Kristina Steltzer, a budapesti Német Nagykövetség gazdasági osztályának vezetője jelenlétében Prof. Dr. Masát András, az AUB rektora, valamint a partnercégek képviselői láttak el kézjegyükkel.

További információ az ösztöndíjprogramról: http://www.andrassyuni.eu/hu/oktatas/kepzeseink/vezetes-es-szervezes/sokszinuseg-es-digitalis-fejlodes-osztondijprogram-noknek.html

Sajtókapcsolat: Gintner Borbála (pressestelle@andrassyuni.hu)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.