OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 23., hétfő 16:34

A W Hotels Worldwide a W Budapest megnyitásával belép a magyar piacra (1. rész)
    Budapest, Magyarország, 2017. január 23., hétfő (Business Wire/OTS) - A tervek szerint 2020-ban megnyíló W Budapest, amelynek a mesteri módon átalakított, ikonikus Dreschler-palota ad otthont, játékos luxussal, teljes körű, 24-órás, "bármit/bármikor" szolgáltatásokkal várja Magyarország kozmopolita fővárosában a szállóvendégeket - A W Hotels Worldwide, a Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) része, ma bejelentette, hogy megállapodást kötött a Constellation Hotels Holding Ltd. égisze alatt működő QPR Properties Kft.-vel, melynek értelmében a cég segítségével debütál Magyarországon az ikonikus W Hotels márka a W Budapest Hotel megnyitásával. A szálloda ideális helyszínen, a város legelegánsabb bevásárló utcájában, az UNESCO Világörökség részét képező Andrássy úton, közvetlenül az Állami Operaházzal szemben üzemel majd.

    „A ma már gyakorlatilag az egyik legkedveltebb európai úti célnak számító Budapest kreatív alkotóközösségeivel és pezsgő gazdasági életével tökéletesen illeszkedik a W Hotels innovatív imázsához” – magyarázta Anthony Ingham, a W Hotels Worldwide globális márkákért felelős vezetője. „Ez a történelmi hagyományokat a modern kor vívmányaival remekül ötvöző, vibráló nagyváros ideális helyszín: olyan dinamikus metropolisz, ahol a hagyományokat kedvelő és az avantgárd iránt lelkesedő szállóvendégek és a helyiek egyaránt megtalálják, amit keresnek.”

A szállodának a város szívében, a budapesti Champs-Elysees-nek is nevezett Andrássy úton található lenyűgöző Drechsler-palota épülete ad otthont, amely teljes átalakításon esik át, hogy megfeleljen a márka kifinomultan modern imázsának. A W Budapest 162 elegáns szobával és lakosztállyal várja majd a vendégeket, és kialakításra kerül egy Extreme WOW elnevezésű lakosztály is, amely az elnöki luxuslakosztálynak felel meg a márka értelmezésében. A hotelben helyet kap egy étterem és egy bár, amelyeket minden bizonnyal a nyüzsgő szórakozóhelyeket kedvelő helyiek is előszeretettel látogatnak majd, továbbá a szállodalánc ismertetőjelének számító, a W hotelekben közkedvelt találkozóhelynek számító W aula, amely a hagyományos szállodai előcsarnok újraértelmezése a márka tolmácsolásában. A szálloda három tárgyaló- és rendezvénytermet is kínál, köztük az ünnepi alkalmakra igénybe vehető, tágas Nagytermet, valamint egy Away® fürdőt, egy FIT® fitnesztermet és egy WET® uszodát. A vendégek természetesen itt is élvezhetik a W márka bármit/bármikor (Whatever/Whenever®) szolgáltatási filozófiáján alapuló teljes körű kiszolgálást, azaz bármikor, bármit is kérjenek, a hotel személyzete azonnal teljesíti kívánságukat.

„A W Hotel exkluzív kiszolgálást és pazar környezet biztosító, innovatív és merész megoldásokat felvonultató létesítményei egymás után kerülnek megnyitásra a legizgalmasabbnak számító kelet- és közép-európai turisztikai célállomásokon” – mondta el Carlton Ervin, a Marriott International Európáért felelős fejlesztési vezetője. „Ennek a mérföldkőnek számító budapesti szállodának a megnyitásával szeretnénk még jobban megfelelni a luxusutazásokat kedvelők részéről jelentkező megnövekedett igényeknek, és teljesíteni a régióban működő létesítményeink számának növelésére vonatkozó stratégiai célkitűzésünket.”

A W Hotels isztambuli, barcelonai, szentpétervári, londoni, párizsi és verbieri sikeres debütálását követően a cég Amszterdamban nyitotta meg a hetedik európai W Hotelt 2015 októberében. A W Hotels nemzetközi portfóliójában jelenleg 50 létesítmény szerepel szerte a világon, és minden feltétel adott ahhoz, hogy 2020-ra ez a szám elérje a 75-öt.

# # #

Amit a W Hotels Worldwide-ról tudni kell…
A New York City-re jellemző kísérletező kedv és a szolgáltatások folyamatos elérhetősége az a két fő elem, amelyre alapozva az első szállodáját itt megnyitó W Hotels már mintegy két évtizede folyamatosan újrafogalmazza a vendéglátás jelentését. A hotelszakmában szerte a világon úttörő szerepet játszó, a vendégek várakozásait messze felülmúló kiszolgálást biztosító, a luxus hagyományos kereteit számos tekintetben túllépő, ikonikus W szállodák száma 2020-ra eléri a 75-öt. Küldetéséhez híven, miszerint célja az, hogy vendégeivel megismertesse az életöröm valódi jelentését, a W Hotels felkelti a szállodáiban megszállókban a vágyat, hogy kipróbáljanak addig ismeretlen dolgokat, elengedjék a gondjaikat, élvezzék az életet, és újra és újra visszatérjenek a hotelbe, amely mindezt lehetővé teszi számunkra. A márka szállodáinak provokatív kialakítása, ikonikus, bármit/bármikor szolgáltatási filozófiája, és létesítményeinek életteli miliője olyan élményt biztosít vendégeinek, amelyet sokan próbálnak lemásolni, de a W-hez hasonló színvonalon senki nem képes nyújtani. Az innovatív, inspiráló és magával ragadó W Hotels vibráló légkörében a szállóvendégek kedvet kapnak arra, hogy újabb és újabb dolgokat és helyeket fedezzenek fel, még többet lássanak a világból, még távolabbra eljussanak, még több dolgot megtapasztaljanak, és még tovább maradjanak.

W Hotels Worldwide részt vesz a Starwood Preferred Guest® elnevezésű díjnyertes törzsvendégprogramban, amelynek tagjai összevonhatják tagságukat a Marriott Rewards® és a The Ritz-Carlton Rewards® programbeli tagsággal, és így azonnal automatikusan jogosultakká válnak a kiemelt törzsvendég státuszra és az egyes programok keretében szerzett pontjaik többi programban való korlátozás nélküli felhasználására. További információkért a W Hotels-ről kérjük, látogasson el a whotels.com/theangle internetes oldalra, vagy kövessen minket a Twitteren, az Instagramon és a Facebookon.

KÖZLEMÉNY VÉGE (folyt.)



2017. január 23., hétfő 16:35

A W Hotels Worldwide a W Budapest megnyitásával belép a magyar piacra (2. rész)
    Budapest, Magyarország, 2017. január 23., hétfő (Business Wire/OTS) -

    A Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR) a világ legnagyobb szállodavállalata. Központja az amerikai egyesült államokbeli Maryland államban, Bethesda városában található, és mintegy 6000 létesítmény van a birtokában 120 országban és területen. A Marriott szállodák üzemeltetésével és franchise-ba adásával, valamint üdülési jogok forgalmazásával foglalkozik. A cég 30 vezető márkája közé tartoznak többek közt a következők: Bulgari®, The Ritz-Carlton® and The Ritz-Carlton Reserve®, St. Regis®, W®, EDITION®, JW Marriott®, The Luxury Collection®, Marriott Hotels®, Westin®, Le Méridien®, Renaissance® Hotels, Sheraton®, Delta Hotels by MarriottSM, Marriott Executive Apartments®, Marriott Vacation Club®, Autograph Collection® Hotels, Tribute Portfolio™, Design Hotels™, Gaylord Hotels®, Courtyard®, Four Points® by Sheraton, SpringHill Suites®, Fairfield Inn & Suites®, Residence Inn®, TownePlace Suites®, AC Hotels by Marriott®, Aloft®, Element®, Moxy® Hotels és Protea Hotels by Marriott®. A vállalat több díjnyertes törzsvendégprogramot is kínál. Ide tartozik a Marriott Rewards®, amelynek részét képezi a The Ritz-Carlton Rewards® és a Starwood Preferred Guest®. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra a www.marriott.com címen. A vállalatra vonatkozó legfrissebb híreket a www.marriottnewscenter.com és a @MarriottIntl címen olvashatja.

Amit a Constellation Hotels Holding Limitedről tudni kell…
A Constellation egy luxembourgi székhelyű holding vállalat, amely főként hosszú távú befektetésekkel, valamint ingatlan- és szállodafejlesztéssel foglalkozik szerte a világon. A Constellation portfóliójában jelenleg több, az Amerikai Egyesült Államokban és a fő európai fővárosokban működő ötcsillagos szálloda szerepel.

Megjegyzés az előremutató állításokkal kapcsolatban: A W szállodák számának a következő öt évben való növelésére és a 2020 végéig Észak-Amerikában megvalósítandó szállodanyitásokra vonatkozó állítások az Amerikai Egyesült Államok szövetségi értékpapírtörvényei szerinti „előremutató állítások”, nem pedig korábbi tényadatok, ezért velük kapcsolatban különféle kockázatok és bizonytalansági tényezők érvényesülhetnek, ideértve a szállodaszobák iránti keresletben és a szállodaszobák kínálatában bekövetkező változásokat; a vendéglátóipar versenyfeltételeinek változásait; az ügyfelekkel és ingatlantulajdonosokkal való kapcsolatok változásait; a szállodák száma növelésének finanszírozására szolgáló tőke rendelkezésre állását; továbbá egyéb, a 10-Q jelű nyomtatványon a Marriott International, Inc. által az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission) legutóbb benyújtott negyedéves jelentésben szereplő kockázati tényezőket; amelyek közül bármelyik érvényesülésének következtében a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban leírt vagy azok alapján vélelmezhető eredményektől. Az előremutató állítások a jelen sajtóközlemény megjelenésének idején fennálló állapotokra vonatkoznak, és a vállalat nem vállal felelősséget semminemű előremutató állításnak új információk felmerülése, jövőbeli események bekövetkezése vagy egyéb okok miatti nyilvános frissítéséért vagy módosításáért.

Contacts (Kapcsolat)

Sajtókapcsolat:
Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.
Agnieszka Rog-Skrzyniarz, Tel: +48 22 450 6747
Regional Director of Communications - East & Central Europe
Email: Agnieszka.Rog-Skrzyniarz@starwoodhotels.com

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.