OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 20., péntek 16:30

Magyarországon elsőként: PlayStation VR szemüveggel is nézhetőek A Dal 2017 műsorszámai - Dúdold Magyarország dalát a színpadról vagy a legjobb helyen ülve a nézőtéren!
    Budapest, 2017. január 20., péntek (MTI) -

        A Dal 2017 #ADALAMITDUDOLSZ #ADAL2017 #DUNATV
     Ha már könnyűzenei show, akkor legyen igazán ütős! Soha nem volt még példa arra, hogy VR-szemüveggel, 360 fokban is megtekinthetőek legyenek Magyarországon egy televíziós produkció felvételei. A Dal 2017 egyébként is rendkívül látványos stúdiójában már az első adástól speciális kamerák is rögzítenek mindent. A továbbjutók produkcióit így különleges videókban, igazi VR élményként, a színpadon állva vagy a nézőtéren ülve is megnézheti bárki.
     A világot jelenleg izgalomban tartó technikai újdonság segítségével a nézőknek lélegzetelállító élményben lehet részük: szétnézhetnek a stúdióban, odaállhatnak kedvenc előadóik mellé, de akár a televíziós stáb munkáját is megfigyelhetik sokkal közelebbről, mint korábban bármikor.
     A virtuális valóság segítségével részesei lesznek e nagyszabású produkciónak.
     A Dal 2017 mind a három teljes válogatóshowt rögzíti 360 fokos kamerákkal. A 18 elődöntős látványos produkcióit bárki újra átélheti majd Dal és a Playstation VR közös közönségtalálkozóin. A szemüvegek segítségével egyenesen a stúdióban érezhetik magukat a nézők. Bepillantást nyerhetnek az események sűrűjébe, majd a virtuális kaland után akár személyesen is találkozhatnak kedvenc előadójukkal.
     Az első ilyen találkozó január 28-án szombaton lesz 10:00-tól Budapesten az Arena Plázában.  
     A 360 fokos videók elérhetőek lesznek A Dal hivatalos Facebook- és Youtube-oldalán is HD és 4K felbontásban, így otthon a számítógépek előtt ülve vagy a műsort okostelefonról követve is "nézelődhet" bárki a Dal 2017 stúdiójában.
     Új szavazós app segít a választásban
     A Duna csatornán január 14-én induló műsorhoz kapcsolódóan egy olyan okostelefonos alkalmazás készült, mellyel a nézők minden, a közmédiában műsorra tűzött szavazós műsorban szavazhatnak a jövőben, a Médiaklikk+ applikáció A Dal 2017 indulásával debütál. Újdonság, hogy A Dal nézői a közösségi oldalakon már meglévő felhasználónevükkel és jelszavukkal is bejelentkezhetnek (Facebook, Google, Twitter), így a Médiaklikk+ akár külön regisztráció nélkül, egyszerűen használható.
     A közmédia Médiaklikk Plusz applikációja az alábbi linkeken érhető el:
     iOS: https://appsto.re/hu/RoWNgb.i
     Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mtva.mediaklikkplus
     Windows Phone: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/mediaklikk-plusz/9nr0hc8570hb

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.