OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 19., csütörtök 11:32

Közös platformon az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya
    Budapest, 2017. január 19., csütörtök (OTS) - Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően. A két társaság szándéknyilatkozatot írt alá annak érdekében, hogy a béren kívüli juttatások legkedveltebb elemeit a munkáltatók a lehető legegyszerűbben, leghatékonyabban tudják biztosítani munkavállalóik részére.

    A két társaság arra törekszik, hogy termékportfóliója számára egy közös, új platformot alakítson ki, amely együtt képes biztosítani a több zsebes Erzsébet-utalvány Plusz kártyát, a SZÉP Kártyát, valamint a pénztári szolgáltatásokat a munkaadók és a munkavállalók számára. Ez az együttműködés a piacon egyedi, innovatív, komplex cafeteria-megoldást garantálhat, amelynek első haszonélvezője a két társaság több mint 2,5 millió ügyfele lehet.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. az elektronikusan és a papíralapon is elérhető Erzsébet-utalványcsalád forgalmazója. A magyar munkaadók az elmúlt években több mint 500 milliárd forint értékben rendeltek Erzsébet-utalványokat, amelyeket mintegy 2 millió ember használ rendszeresen több mint 60 000 elfogadóhelyen országszerte. A 14 hónappal ezelőtt bevezetett Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus cafeteria-kártyából több mint 860 000 darabot rendeltek már a munkaadók. A piacvezető utalványforgalmazó az adójogszabályok változását követően 2017-ben is forgalmazza Magyarország legnépszerűbb utalványait: az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalványt.

Az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft,. az MKB SZÉP Kártya kibocsátója, bő másfél évtizede támogatja megbízható partnerként az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár, valamint az MKB Nyugdíjpénztár működését. A társaság több mint 187 000 darab SZÉP Kártyát bocsátott eddig ki, amelyekkel tavaly 12 milliárd forintos forgalmat realizált. A társaság tulajdonosa az MKB Bank Zrt., amely biztos banki háttérként garanciát jelent a megbízható szolgáltatásokra, az időtálló termékekre és befektetésekre.

A két társaság ügyfelei megszokott kapcsolattartóikon keresztül, vagy az alábbi hivatalos, ügyfélszolgálati csatornákon tájékozódhatnak:

Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. ügyfélszolgálata: 06 1 248 2150
MKB Széchenyi Pihenőkártya ügyfélszolgálata: 06 1 268 7272.

További információ: sajto@erzsebetprogram.hu,sajto@mkb.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.