OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 2. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 18., szerda 11:27

Sajtómeghívó
    Budapest, 2017. január 18., szerda (OTS) - A Németországi Szövetségi Köztársaság magyarországi nagykövetsége, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, és az Andrássy Egyetem meghívja Önt a "SOKSZÍNŰSÉG ÉS DIGITÁLIS FEJLŐDÉS" ösztöndíjprogram indítása és az együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírása alkalmából

    A női vezetők támogatásában és a digitális fejlődésben vállalt úttörő szerep a sikeres vállalkozások számára tartós versenyelőnyt biztosít.

A "Sokszínűség és digitális fejlődés" ösztöndíjprogramban részt vevő vállalkozások támogatást kínálnak az Andrássy Egyetem "Vezetés és szervezés" mesterszakán tanuló tehetséges női hallgatóknak - a jövő női vezetőinek. A szak felkészíti a hallgatókat a digitális fejlődés kihívásaira és egyben szakmai és vezetői készségeiket is fejleszti.

A programban részt vevő partnercégek:
Budapest Airport Zrt., BENU Magyarország Zrt., innogy Hungaria Kft., Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft., Siemens Zrt.

Helyszín:    Andrássy Egyetem, Andrássy terem
         1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3.
Időpont:    2017. január 24., 15.30
Regisztráció:    pressestelle@andrassyuni.hu

Nyelv:    NÉMET (MAGYAR SZINKRONTOLMÁCSOLÁSSAL)

15.30-tól    Érkezés / regisztráció
16.00        Megnyitó: Prof. Dr. Masát András, az Andrássy Egyetem rektora
16.05     Köszöntő: Gabriel A. Brennauer, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara ügyvezetője
16.10        Köszöntő: a Német Nagykövetség képviselője
16.15        Köszöntő: Dr. Maruzsa Zoltán miniszteri biztos, az Oktatási Hivatal elnöke
16.30        Az együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírása
16.45        Fogadás

További információ: www.andrassyuni.eu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.