OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 18., szerda 10:52

Budapest Art Week - új helyszíneken is
    Budapest, 2017. január 18., szerda (OTS) - A Budapest Art Week Magyarország egyetlen olyan hatnapos eseménysorozata, amelyben több mint 60 helyszínen, több tucat képző és társművészeti kiállítást, projektet látogathat meg az, aki egy karszalagot vásárol.

    Az előző évben többek között olyan kiemelkedő intézmények vettek részt a programban, mint a Ludwig Múzeum, a Várfok Galéria, az Iparművészeti Múzeum, a Nemzeti Galéria, a Budapest Galéria, az acb Galéria és a Várkert Bazár. 2017-ben számos új helyszín is csatlakozik, mint például a Fővárosi Képtár, a Kiscelli Múzeum, a Hopp Ferenc Múzeum, a Molnár Ani Galéria, a Fuga és a Virág Judit Galéria.
A BAW 2017. április 18-23. között látogatható, a sorozat a Budapesti Tavaszi Fesztivál része (www.btf.hu).

Karszalagok már kaphatók. www.bpartweek.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.