OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 16., hétfő 13:56

A DAL: 580 ezer néző, közel 100 ezer szavazat
    Budapest, 2017. január 16., hétfő (OTS) - A DAL című dalválasztó show-t 580 ezer néző izgulta végig szombat este a köztévé műsorán, de a produkció az online felületeken is jól teljesített: 14 ezer ember követte élőben a mediaklikk.hu-n, és 13 500-an az nlcafe.hu portálon is, valamint A DAL You Tube csatornája is jól teljesített. A DAL első show-ján 99 681 szavazat érkezett az adás alatt, és a most bemutatkozó A DAL Kulissza c. műsort is 169 ezren nézték végig.

    Szombat este elindult A DAL, Magyarország dalválasztó show-ja. A verseny első fordulóját 580 ezren követték és több mint egymillió néző kapcsolt a műsorra, ezzel a hétvége legnézettebb műsora volt a közmédia kínálatában. Szombaton A DAL műsoroldalát (mediaklikk.hu/a-dal) 28 ezer egyedi felhasználó tekintette meg, akik átlagosan 18 percet töltöttek az oldalon, majd vasárnap ehhez a táborhoz további 18 ezer egyedi felhasználó csatlakozott, őket elsősorban a produkciók és egyéb extra videók érdekeltek, ahogy A DAL hivatalos  You Tube csatornájának nézőit is. A DAL Kulisszában közvetlenül a show-t követően 169 ezer ember volt kíváncsi a kulisszatitkokra.

A PetofiLIVE legolvasottabb tartalma szombaton a műsorról percről-percre tudósító cikk volt. Az élő adást online, vagyis a mediaklikk.hu weboldalon keresztül több mint 14 ezer egyedi felhasználó követte: ebből kb. 1200 látogató közvetlenül A DAL műsoroldalán, míg 13 ezer felhasználó a megszokott mediaklikk.hu/duna-elo oldalon keresztül követte élőben az interneten az első válogató show-t. Szombat este 69 ezer regisztráció érkezett online. A műsor első válogatóján egészen pontosan 99 681 szavazat érkezett az adás alatt.
A második helyre a Garsztroangyal került szombaton, Marcsi gasztrokalandjait 534 ezer néző követte. Az M2 ismét jól szerepelt a hétvégén szombaton a Grimm legszebb meséiből - A halász meg a felesége című rész 133 ezer nézőt vonzott.

Vasárnap a Magyarország szeretlek! című szórakoztató show műsor szerepelt a legjobban 357 ezer nézőjével. Az M2 műsorán a Grimm legszebb meséiből - Rigócsőr király 147 ezer nézőt vonzott, ugyanennyien látták délelőtt a 2012-ben készült Tüskevár című családi filmet.

A köztévé gyerekcsatornája pénteken 18,3 százalékos, szombaton 7,4 és vasárnap 9,3 százalékos közönségarányt ért el. Ezzel pénteken és vasárnap első, szombaton második volt a gyerekcsatornák között a 6-tól 20 óráig tartó műsorsávban, a 4-12 évesek körében.

A péntek legnézettebb műsora a Maradj talpon! volt a köztévé műsorán 356 ezer nézővel, 342 ezren követték a Végtelen szerelem című török sorozatot, amely ezzel az eredménnyel a nap második helyezettje lett. A hétköznaponként újra jelentkező Szomszédok című sorozat pénteki részét 133 ezer néző látta az M3 képernyőjén.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.