2024. április 16. kedd

2017. január 16., hétfő 12:45

Sajtómeghívó
    Budapest, 2017. január 16., hétfő (OTS) - Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet tisztelettel meghívja Önt a tüdőgyógyászati ellátás legmagasabb szakmai progresszivitási szintjét képviselő országos jelentőségű és hatáskörű komprehenzív centrumába.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

Szeretnénk közösen ünnepelni sikeres pályázatunkat:
"Az egészségügyi szakellátást nyújtó közfinanszírozott szolgáltatók működési támogatásáról szóló 388/2016 Korm. rendelet szerinti működési támogatásról" rendelet alapján. A hét projektre összesen 265,8 millió forint támogatást nyertünk el. A sikeres pályázatunkat és a megvalósuló fejlesztéseinket szeretnénk Önöknek bemutatni.
Időpontja: 2017. Január 18-án 11.00-kor
Helyszine: Országos Korányi Pulmonológiai Intézet J épület
(Budapest, Pihenő út 1, 1121)

Előadók:
Dr. Deczky Zoltán térségi igazgató, Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Költségcsökkentés támogatást célzó adósságkonszolidáció

Dr. Kovács Gábor főigazgató főorvos, Országos Korányi Pulmonológiai Intézet
Komprehenzív tüdőgyógyászati tevékenység fejlesztése és az ellátás korszerűsítése

Prof. Dr. Horváth Ildikó stratégiai igazgató, Országos Korányi Pulmonológiai Intézet
A légzéstámogatás fejlesztésének jelentősége a gyógyító terápiában

Program:
COPD és tüdőszűrés, alacsony sugárdózissal készült tüdő CT vizsgálat bemutató, interaktív séta az intézetben.

A sajtótájékoztatón lehetőséget biztosítunk COPD és tüdőszűrésre, valamint alacsony sugárdózissal készült tüdő CT vizsgálat elvégzésére.
A vizsgálatokra előzetes regisztráció szükséges!

Helyszínre jutás:
Érkezés egyénileg, a Korányi területén díjtalan parkolást biztosítunk.
A média képviselői számára autóbuszos transzfert biztosítunk a Széll Kálmán térről, 10:00 órakor, amelyre előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük, részvételi szándékát feltétlenül jelezze az alábbi elérhetőségek egyikén.
telefonon: 06-1-438-0814
emailben: info@daylightmedia.hu
További információk: Paksi Vivien, (30)-446-9028

Személyes jelenlétére feltétlenül számítunk!