OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 13., péntek 13:50

Több mint százezer néző ünnepelte a magyar sportolókat
    Budapest, 2017. január 13., péntek (OTS) - A köztévé sportcsatornája csütörtökön élőben közvetítette az M4 Sport - Az év sportolója-gálát. A férfiaknál Szilágyi Áront, a nőknél Hosszú Katinkát választották a 2016-os év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége által kiírt szavazáson. Az ünnepi esemény közvetítését 114 ezer követte végig.

    Csúcson az M2 közönségaránya

Ismét kiemelkedő közönségarány ért el az M2, a közmédia gyerekcsatornája, amely erőszakmentes tartalmaival egyre több család kedvence. Erről árulkodnak hétről hétre a nézettségi adatok. Az M2 csütörtökön a 4-12 évesek körében a 6-tól 20 óráig tartó műsorsávban ismét a legnézettebb gyerekcsatorna volt 14,5 százalékos közönségaránnyal.

Vetélkedő és sorozatok

A köztévé legnézettebb Műsora a Maradj talpon! volt csütörtökön 353 ezer nézővel, ezt követte a Végtelen szerelem című török sorozat, amely 339 ezer rajongót vonzott. Az M3 műsorán az újra műsorra tűzött Szomszédok csütörtöki epizódját 142 ezren nézték.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.