OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 13., péntek 11:59

A PwC vállalati adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtó új, globális teamet állított fel
    New York, 2017. január 13., péntek (Business Wire/OTS) - A vállalati adózási szolgáltatásokat biztosító globális csapat magját a GE korábbi adózási csoportjának tagjai alkotják - A PwC ma bejelentette, hogy innovatív megállapodást kötött a GE-vel, melynek alapján globális, integrált, vállalati szintű adótanácsadási szolgáltatásokat nyújt a GE számára. A megállapodás értelmében a PwC a GE széles körben elismert adózási csapatának tagjai közül szerte a világról mintegy 600 adószakértőt vesz át, és ugyanakkor a tulajdonába kerülnek a GE adózási technológiái is, amelyek hozzásegítik a PwC-t ahhoz, hogy erőfeszítéseit A jövő adózási csoportjának (Tax Function of The Future) kialakítására összpontosíthassa, és globális vállalati adózási megoldásokat biztosíthasson ügyfelei számára.

    A PwC az Amerikai Egyesült Államokban és világviszonylatban is a legnagyobb adótanácsadó cég, amelynek globális hálózatában 41000 adószakértő dolgozik 157 országban. A PwC úgy véli, hogy a GE csapatának széles körű tapasztalatai és szakértelme olyan erőforrást jelent számára, amelyre támaszkodva képes lesz kielégíteni a gyorsan változó piac jövőbeli igényeit.

"A GE-től hozzánk kerülő szakemberek rendkívül magas szintű szaktudással rendelkeznek" - magyarázta Mark Mendola, a PwC elnökhelyettese és ügyvezető tulajdonosa. "A GE-vel kötött megállapodás révén lehetővé válik számunkra, hogy továbbra is a legjobb adótanácsadási szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek a manapság egyre gyorsabban változó és egyre bizonytalanabb gazdasági környezetben. A GE adószakértőinek hozzáértésére és a PwC rendelkezésére álló erőforrásokra támaszkodva létre tudjuk hozni "A jövő adózási csoportját", amely fokozott mértékben támaszkodik majd az adózási kérdések megoldását segítő digitális eszközökre."

A PwC-vel kötött megállapodás a GE azon felmérésének eredménye, mely során a cég arra keresett választ, hogyan biztosíthatók jelenleg és a jövőben is a legoptimálisabb módon a kulcsfontosságú globális adózási szolgáltatások. Az új Globális vállalati adótanácsadó csoport a PwC adótanácsadási egységének keretei közt végzi majd tevékenységét, és nem csupán a GE számára nyújt menedzselt szolgáltatásokat, hanem a PwC más ügyfelei számára is. Az ötéves időtartamra kötött, meghosszabbítható megállapodás 2017. április 1-jén lép hatályba.

A GE elnökhelyettese és rangidős adótanácsadója, Mike Gosk, hozzátette: "A megállapodásnak köszönhetően folyamatosan rendelkezésünkre áll a világ vezető adószakértőinek világszínvonalú szaktudása, és egy olyan szervezet, amely rugalmasan tud alkalmazkodni a változó GE portfólió támasztotta igényekhez. Örömünkre szolgál, hogy elmélyíthetjük a már hosszú ideje fennálló kapcsolatunkat a PwC-vel, méghozzá oly módon, hogy ezáltal lehetősége nyílik más piacvezető cégeknek is arra, hogy igénybe vehessék a világ legjobb adótanácsadó csapatának szolgáltatásait, és ugyanakkor kiemelkedő karrierlehetőségeket tudunk biztosítani a GE elismert adószakértői számára."

Amit a PwC-ről tudni kell…

A PwC-nél arra törekszünk, hogy erősítsük a tőkepiacokba vetett bizalmat és fontos problémákat oldjunk meg. A 157 országban működő cégeink alkotta hálózatban több mint 223000 alkalmazottat foglalkoztatunk, akiknek mindegyike elkötelezett a magas minőségű könyvvizsgálati, tanácsadási és adótanácsadási szolgáltatások nyújtása iránt. További információkért cégünkről kérjük, látogasson el a www.pwc.com internetes címre, és ossza meg velünk, hogy mi az, amit a legfontosabbnak tart, és amire a legnagyobb igénye lenne.
A PwC elnevezés alatt a PwC hálózata és/vagy annak egy vagy több tagja értendő, melyek mindegyike különálló jogi személy. További információkért kérjük, látogasson el a www.pwc.com/structure internetes oldalra.
© 2017 PwC. Minden jog fenntartva.

Amit a GE-ről tudni kell

A GE (NYSE: GE) a világ vezető digitális iparvállalata, amely az ipart alapjaiban átalakító, egymással összekapcsolt, rugalmasan reagálni képes, prediktív, szoftveralapú gépek és megoldások fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A cég a "GE Store" elnevezésű globális tudásközpontra épülve működik, amelyen keresztül az egyes üzletágak megosztják és elérhetővé teszik egymás számára az általuk alkalmazott technológiákat, struktúrákat, szakértelmet, valamint a piacokat. Minden találmány táptalajul szolgál a további innovációhoz, és az újítások gyakorlatba való átültetéséhez az ipari ágazatokban. Magasan képzett szakembergárdája, sokrétű szolgáltatásai, csúcstechnológiát képviselő megoldásai és széles körű jelenléte jóvoltából a GE jól beszéli az ipar nyelvét, ennek köszönhetően ügyfelei is jobb eredményeket érhetnek el. www.ge.com

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170112005667/en/

Kapcsolat:
Média:
PwC
Lina Woods, 202-367-6602
Lina.m.woods@pwc.com

Forrás: PwC

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.