OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2017. január 12., csütörtök 10:46

Miss Spinner International 2017 - Kerekesszékes Szépségkirálynő választás
    Budapest, 2017. január 12., csütörtök (OTS) - 2017-ben immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre a Miss Spinner International 2017 - Kerekesszékes Szépségverseny.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20170112_001.jpg

A 2017-es év központi témája: az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom "befogadóképességének" pozitív irányba történő átfordítása.

Célkitűzéseink között szerepel, hogy felhívjuk a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére és sikereire. A rendezvénnyel szeretnénk megmutatni, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni.

Akik aktívan támogatják az ügyünket és közreműködnek a Miss Spinner International 2017 szépségverseny megvalósulásában:
Orosz Barbara, Debreczeni Zita, Halász Éva - ruhatervező, Nemes Nóra - koreográfus, Pataki Zita, Till Attila, Harsányi Levente, Katus Attila, Bolya Imre - önbizalomfejlesztő tréner

2017. március 14. 23:59-ig várjuk az kerekesszékes hölgyek jelentkezését a www.spinnerszek.hu/miss-spinner2017 weboldalon.

Facebook oldalainkon folyamatosan nyomon követhető a Szépségverseny:
https://www.facebook.com/missspinner2017/?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/spinnerszek/

A Miss Spinner 2017 Beharangozó kisfilmje az alábbi linken elérhető, közzétehető:
https://www.youtube.com/watch?v=HjIqCMBNWsI

Következő sajtónyilvános eseményeink:
Miss Spinner 2017 - Elődöntő:2017. március 17, -Nem adom fel! Café & Bar
Miss Spinner 2017 - Döntő: 2017. április 8. Szombat, 19:00  - Larus Étterem és Rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/B) Kapunyitás sajtósoknak: 18:00 órától. A rendezvény regisztrációhoz kötött.

További fotók a weboldalon.

Kapcsolattartó:
Tamás Nikolett - Kommunikációs felelős
tamasnikolett13@gmail.com,
06 (30) 920 16 88
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.