OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. január 6., péntek 17:27

Az év első hétvégéje a közmédia csatornáin
    Budapest, 2017. január 6., péntek (OTS) - Rendezői változatban érkezik a Superman 2 a Duna képernyőjére pénteken 20.25-től. A Cristopher Lee által megformált szuperhős újabb kalandjait megszakítás és reklám nélkül sugározza a csatorna.

        A film után az otthon maradóknak, ahogy már megszokhattuk, koncertet kínál a Petőfi TV műsora: 23.40-től Akvárium Stage Pass. Ezúttal a Fábián Juli & Zoohacker ad koncertet a közmédia fiataloknak szóló csatornáján.

     Mikszáth Kálmán feldolgozások szombaton

     A Mit csinált a feleséged 3-tól 5-ig? című magyar film érkezik a Duna Televízió műsorára 15.30-kor. A filmet Mikszáth Kálmán Szelistyei asszonyok című kisregényének alapján Makk Károly rendezte Psota Irén és Darvas Iván színészlegendák főszereplésével.
     20.30-tól újabb Mikszáth mű, A Noszty fiú esete Tóth Marival lesz látható a közmédia retrocsatornáján, az M3 műsorán.

     Szupersztárok vasárnap is

     Az M3 kínálatából a 21.10-től kezdődő Volt egyszer egy Vadnyugat című filmet ajánljuk. A Petőfi TV-n 21.05-től a Jézus Krisztus Szupersztár, zenés-táncos szuperprodukció látható vasárnap este.
     Ugyancsak vasárnap a Duna World műsorán egy 1988-ban készült dokumentumfilm sorozat első része kezdődik 21.30-től: Recsk 1950-53 - Egy titkos kényszermunkatábor története. A recski internálótábor közvetlenül az Államvédelmi Hatóság felügyelete alatt működött 1950 és 1963 között. A politikai, történelmi gyökerekig hatoló elemzésben volt rabok és ÁVH-s őrök visszaemlékezéseiből rajzolódnak ki a tábor mindennapjai.

     Hétvége az M4 Sporton

     Az M4 Sport pénteki műsorát a kézilabda mérkőzések uralják. 17.30-tól Kézilabda Bygma Kupa: Magyarország - Izland férfi mérkőzés élőben, majd 22.45-től ismét Bygma Kupa: Dánia - Egyiptom férfi kézilabda mérkőzés felvételről.
     A szombat az élő közvetítések napja lesz az M4 Sporton. Vízilabdával indul a délután, 15.15-től Vízilabda Női Országos Bajnokság: UVSE - BVSC mérkőzés, majd jégkorong következik. 17 órakor kezdődik a Fehérvár AV 19 - HC TWK Innsbruck összecsapás. A nap zárásaként kosárlabda: 20.20-től Kosárlabda Magyar Bajnokság: Sopron - Falco mérkőzés élőben a közmédia sportcsatornáján.
     Vasárnap újra Kézilabda Bygma Kupa mérkőzések az M4 Sporton, 17.35-tól Egyiptom - Magyarország férfi kézilabda mérkőzés, később 20.00-tól Dánia - Izland. Mindkét mérkőzést élőben adja a csatorna.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.